Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički izbori

Čitatelji Večernjeg odlučili tko je bio najuvjerljiviji u sučeljavanju

Zagreb: Sučeljavanje svih 11 predsjedničkih kandidata
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/15
18.12.2019.
u 15:51

Osobno, ne želim predsjednika ove zemlje da je opterećen s prošlošću. Svi želimo bolju budućnost ako ne za nas onda za našu djecu, jedan je od komentara čitatelja

Sučeljavanje 11 kandidata za predsjednika države na HRT-u trajalo je dva i pol sata i kandidati su jasno iznosili svoje stavove. Pitanje korupcije, migranata i vojske na granici, članstva u NATO-u, ćirilice u Vukovaru, pobačaja... samo su neke od tema o kojima su govorili.

Komentari na društvenim mrežama kao i analize sučeljavanja obilježili su današnji dan u medijima. Tko se najbolje snašao, tko se prikazao u najboljem svjetlu, tko je bio bezličan,...samo su neka od pitanja na koja su se davali odgovori. I sami kandidati dali su svoje stavove o sinoćnjem sučeljavanju.

Video: Skoko i Macan komentirali sučeljavanje kandidata

Naše čitatelje također smo pitali tko je po njima bio najuvjerljiviji na sučeljavanju

Najviše glasova u anketi dobila je aktualna predsjednica i kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović, potom slijedi Miroslav Škoro dok je na trećem mjestu Zoran Milanović. Na četvrtom mjestu je Dario Juričan, dok je Mislav Kolakušić zauzeo peto mjesto. Anketi je pristupilo 25 519 čitatelja. Poredak kandidata možete pogledati ovdje.

"Sučeljavanje je bilo bezveze. Previše kandidata, previše riječi... Totalno se sve razvodnilo", jedan je od komentara koji ste nam ostavili.

"Kolinda razočarala ismijavanjem Škore da ga ne čuju ostali kandidati, Kolakušić u nekoliko navrata fino objasnio, Škoro se drži desnice, a Milanović ljevice. Uglavnom potvrda da će prvi krug biti tijesan između ta tri kandidata, Kolakušić jedini može iznenaditi".

"Osobno, ne želim predsjednika ove zemlje da je opterećen s prošlošću. Svi želimo bolju budućnost ako ne za nas onda za našu djecu".

Video: Ankica Mamić komentirala sučeljavanje kandidata

"Pa nije bilo loše kao što sam mislio. Najuvjerljivija je bila Katarina Peović, iako se s njome u mnogo čemu ne slažem. Kolinda je bila sabrana, što je samo po sebi uspjeh. Milanović se nije zaletavao, Škoro je mlitav. Kolakušić je pak zalutao u politiku. Ideologija i svjetonazor nebitni su u sudnicama, ali su sastavni dio političkog predstavljanja, jer birači nisu stanke u sudskom postupku već tijelo s ideološkim preferencijama. A on bi ideologiju odstranio iz predsjedničke funkcije. Pernar je po običaju neinformiran i pojednostavljuje stvari. Dalija i Đapić imali su solidan nastup, a Babić ima kafanski pristup", napisao je jedan od komentatora.

Zagreb: Sučeljavanje svih 11 predsjedničkih kandidata
1/32

 

Komentara 74

CE
cenzura
19:04 18.12.2019.

Najbolje je sve o ovom sučeljavanju na samom početku rekao Škoro! "Neka cirkus počne!"

OP
opapara
17:50 18.12.2019.

od svih ljudi koje poznajem niti jedan neće glasati za KGK, uključujući i par zagriženih adezeovaca tak da mi nije jasno kak ova misli dobiti više od 15% glasova, al dobro vidjet ćemo...

MA
Majkomoja
17:52 18.12.2019.

Škoro miran, precizan i odgovara konkretno na sva pitanja, ostalo vašar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije