Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBAČKI HOLDING

Čistoća ovršila Zorana Milanovića

Zoran Milanović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
24.03.2016.
u 16:24

Ovrha je upućena od poduzeća pod nadzorom Milana Bandića

Dok je bio premijer, Zoran Milanović je slušao o ovrhama, od kojih strepe stotine tisuća hrvatskih građana. Sad kad više nije premijer, Milanović se i sam suočio s ovrhom.

Poput svakog koji je propustio platiti račune, to se dogodilo i njegovu domaćinstvu na adresi u Krajiškoj ulici u Zagrebu. U ovrsi se kao ovrhovoditelj navodi "Zagrebački holding-podružnica Čistoća", a ovršenik, odnosno Zoran Milanović duguje 280,03 kn (s pripadajućom zateznom kamatom) očito za račune za smeće.

Ovrha je, dakle upućena od poduzeća pod nadzorom Milana Bandića, a dodatnu draž anegdote dodaje i to što je ovrha upućena na memorandumu "Odvjetničkog društva Hanžeković & partneri". Pa, dobrodošao u klub ovršenih, građanine Milanović.

>> Milanović neumjereno napao političke protivnike: Izmislili smo Frankensteina

Komentara 99

Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
16:32 24.03.2016.

koji pljuger....ne plaća račune....a možda mu je dan žalosti nakon presude regionskom kolegi?

Avatar George Bailey
George Bailey
17:16 24.03.2016.

Zokijevci su se uzmenirili.

KA
kacavenda
16:59 24.03.2016.

Malo po malo i to docekasmo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije