Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAZOVANJE Nastava započinje 17. studenoga, a cijena je 7000 kuna

CISCO akademija kreće i u Kninu

10.11.2008.
u 15:39

KNIN – Prestižna međunarodna CISCO akademija za obrazovanje na području računalnih mrežnih tehnologija počinje od 17. studenoga i u Kninu.

Polaznici CISCO akademije podučavat će se znanjima i vještinama potrebnima za dizajniranje, izgradnju i održavanje manjih i srednje velikih računalnih mreža.

Okosnica nastavnog programa bit će praktični rad, a izvodit će se na mrežnoj komunikacijskoj opremi i osobnim računalima u prostorima kninskoga Veleučilišta.

Koordinator nastave CISCO akademije na kninskom Veleučilištu Vedran Uroš izvijestio nas je o nastavnom programu.

– Program obuhvaća 280 sati, organiziranih u četiri modula po sedamdeset sati.

Nastava se obično odvija dva puta u tjednu po četiri sata, i svaki od četiriju modula traje otprilike devet tjedana, što za cijeli program iznosi oko devet mjeseci. Svi polaznici obvezni su sudjelovati na minimalno osamdeset posto sati predavanja – izvijestio nas je Vedran Uroš, koordinator nastave CISCO akademije na kninskom Veleučilištu.

Zvanje koje se stječe završetkom CISCO akademije jest tehničar, odnosno specijalist za računalne mreže, certifikat se upisuje u radnu knjižicu, a diploma je priznata u cijelome svijetu.

Ispiti će se polagati na engleskom jeziku putem računala, a završni ispit polagat će se u Zagrebu u jednoj od triju nezavisnih ispitivačkih ustanova.

Prijave traju još idući tjedan, a svi zainteresirani budući studenti mogu se javiti na http://cisco.veleknin.hr ili na telefon 022 664 451.

Za studente kninskog Veleučilišta cijena pohađanja CISCO akademije jest četiri tisuće kuna ili obročno po tisuću i sto kuna prije svakog modula, a za ostale cijena je sedam tisuća kuna ili obročno 1.900 kuna prije svakog od četiriju modula.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije