Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Ćiro nakon sudara: Prepao sam se, ali što može biti bosanskoj glavi

\'17.06.2010., Maribor, Slovenija - Miroslav Ciro Blazevic na pripremama sa svojom Kineskom momcadi Shangai Shenhua.Ciro vozi Porsche. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronić/PIXSELL
07.02.2011.
u 22:59

Naš nogometni stručnjak prije samo nekoliko dana u zadnji tren se ukrcao na avion i pobjegao iz nemirnog Egipta. Prema pisanju Slobodne Dalmacije u subotu ga je zadesila nova nevolja.

Miroslav Ćiro Blažević u subotu se sudario na autocesti A6 kod Bosiljeva i pri tome "zaradio" nekoliko udaraca i masnica, a danas je zbog mučnine opet bio na kontroli u bolnici, javlja Slobodna Dalmacija.

Vozeći u smjeru Rijeke, Ćiro se Mercedesom sudario s vozilom koje se okretalo kod naplatnih kućica i koje mu je, kako kaže, prepriječilo put. Iako ga je nesreća "pošteno zdrmala" kaže da se osjeća dobro.

- Bogami sam se prepao, iako sam u toj situaciji reagirao kako je najbolje moguće i izbjegao sam frontalni sudar. A što će mi uostalom biti, što može biti bosanskoj glavi, rekao je "trener svih trenera" u svom prepoznatljivom stilu za Slobodnu. A na pitanje o mogućem potresu mozga je dodao: pa ne može Ćiro imati potres mozga, to je nemoguće!

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Komentara 10

OB
-obrisani-
23:53 07.02.2011.

Večernjakovci, kako vam pada na pamet da stranca proglašavate \"našim\" nogometnim stručnjakom?

OB
-obrisani-
23:57 07.02.2011.

Za neobrazovanu kretenčinu @kontrazla i isto takve idiote koji mu dijele pluseve jedna informacija regija i nacija nije isto , ali to kretenčinama neće nikada biti jasno, isto kao i gomili idiota koji su ih naučili da postoji narod Bosanci.. Ako se turci (i slaveni koji su prešli na islamsku vjeru) hoće izjašnjavati bošnjacima njihov problem, ali da neobrazovane kretenčine ne znaju razliku između vjere i nacije to samo može iznjedriti hrvatski obrazovni sustav

OB
-obrisani-
23:32 07.02.2011.

Aha, a sada si Bosanac... A 90-te si bio Hrvat, a? I to pozanimanju? Kako kada, a? Prema potrebi? PLJUC!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije