Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tviteraš

Premijer Plenković razjasnio misterij svoje poruke objavivši fotografiju svoje kćeri

Plenković
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
09.02.2019.
u 10:52

Premijer je na Twitteru objavio pomalo nejasan tweet.

U subotu ujutro premijer je na Twitteru objavio tvit koji bi se dao protumačiti kao šifra.

 

- Gg - pojavila se poruka na premijerovom Twitter računu. Akronim, koji se inače koristi u gejmerskom online svijetu, označava dobru igru (eng. good game) kojom jedan korisnik hvali drugog i njegovo postignuće u igri. 

Foto: Twitter

Tweet je nedugo zatim i uklonjen sa stranice. Mnogu tviteraši su se pitali jesu li se to u Vladi opustili partijom Fortnitea ili Fife nakon šibenske proslave ili je premijer htio najaviti novu strategiju za nabavku zrakoplova aludirajući da zapravo "guraju gripene".

Malo kasnije je novom objavom sve objasnio premijer Plenković objavivši fotografiju svoje kćeri Mile na tatinom mobitelu.

Ostaje za upitati se je li stvarno i prvi tweet stavila mala Mila ili je sada pogreška nekog administratora iskorištena kako bi se pokazalo da premijer sam barata svojim Twitter računom.

Vladajuća stranka HDZ jučer je u Šibeniku proslavila 29. obljetnicu osnutka svog ogranka u Šibensko-kninskoj županiji i u gradu Šibeniku.

Predsjednik je pričao o planovima i ciljevima vlade, onome što je ostvarila, a poslije se obratio novinarima i rekao da ne razumije odluku o puštanju "Daruvarca" na slobodu. 

Proslava 29. obljetnice osnutka HDZ-a Šibenik

Ključne riječi

Komentara 45

DU
Deleted user
12:32 09.02.2019.

Sada su mnoge stvari jasnije. Čini se da mu kći vodi i vladu.

KO
kompakt
11:17 09.02.2019.

Drug milanović je imao poruku game over. I ostvarila se.

Avatar andrej II  kara von bruxeles
andrej II kara von bruxeles
11:07 09.02.2019.

na šta spala nekad moćna partija.... budo, manolić i šegrti... baš sam se uznemirio od ove vijesti i od ovog lika....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije