Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAĐANI ZGROŽENI

Policajci ostavili auto na cesti i poručili 'ako smeta, nazovi'

Policija - Zadar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
19.12.2019.
u 14:17

Ispred zgrade Prometne policije u Splitu službeni automobil ostavili su na prometnici.

Neke Splićane zgrozio je čin tamošnjih policajaca koji bi u prvom redu trebali biti primjer građanima kad je riječ o poštivanju zakona.

Naime, ispred zgrade Prometne policije u Splitu službeni automobil ostavili su na prometnici, a na vjetrobranskom staklu ostavili poruku 'Ako smeta, nazovi' s brojem mobitela.

Jedan građanin fotografiju vozila i poruke prosljedio je portalu Dalmacija News te poručio:

- Ajde neka ih pauk digne, ako smi. Ovakvo i slična ponašanja ne priliče organima reda.

Komentara 3

MP
mali_plavi
15:12 19.12.2019.

Od kad policija ima BMW? Zašto ste sakrili rege. Zašto je papir izvana a ne pod brisačem. Da je policijski zašto bi ostavili poruku ako ih kolege i pauk neće kaznit a po slici se vidi da nisu nikoga zagradili. Puno zašto a malo zato. Pravi šerif na ostavlja poruke. On je iznad svih ostalih.

Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
17:00 19.12.2019.

Ovo i ja vrlo često radim. Ovima koji protestiraju: zašto niste zvali mobitel ako je auto smetalo? A nije im teško o tome pričat u novinama. Ljudi su postali čudni.

RI
ribar110
15:16 19.12.2019.

Ovo nije policijski auto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije