Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OVO MI JE ULJEPŠALO DAN'

Čileanskom voditelju tijekom javljanja papiga sletjela na rame, nije očekivao da će ovo učiniti

Screenshot
07.11.2022.
u 04:00

Papiga mu je prvo nekoliko sekundi sjedila na ramenu, a onda je ugledala slušalicu u njegovom uhu. Kljunom mu je zgrabila slušalicu i odletjela.

Zanimljiva scena snimljena je na čileanskoj televiziji tijekom javljanja uživo. Reporter Nicolas Krumm, novinar kanala Chilevision govorio je o povećanom broju razbojništava na lokalnom području kada mu je na rame sletjela papiga. 

Papiga mu je prvo nekoliko sekundi sjedila na ramenu, a onda je ugledala slušalicu u njegovom uhu. Kljunom mu je zgrabila slušalicu i odletjela. 

Snimatelj je potom pokupao uhvatiti pticu kako bi joj uzeo slušalicu, no nije u tom bio uspješan. 

 

Novinar je pak kasnije otkrio kako je papiga ipak ispustila slušalicu te ju je uspio pronaći. Snimka se odmah proširila internetom, a mnogi su priznali kako im je papiga uljepšala dan. 

- Reporter je pričao o pljačkama kada je opljačkan - jedan je od komentara. 

- Papiga se javlja uživo iz šume - drugi je komentar. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije