Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG SEZONE

Cijene Ubera znantno porasle, Dubrovnik najskuplji

Uber
Foto: Uber
1/5
02.07.2019.
u 13:07

Na udaru poskupljenja su Split, Dubrovnik, Šibenik i Istra, gdje je najveći protok turista.

Osim temperatura, dolaskom ljeta dižu se i cijene, tako ni Uber nije izuzetak. Kao i svake sezone, došla je na red i ova prijevozna tvrtka te najavila poskupljenje vožnji.

Službeno su to objavili na svojim stranicama navodeći da će se cijene "uskladiti tijekom ljetne turističke sezone".

"Ususret još jednoj turističkoj sezoni tijekom koje će Hrvatsku posjetiti milijuni stranih turista, potražnja za uslugama Ubera je u značajnom porastu u odnosu na prijašnje godine. Stoga će se cijene u određenim obalnim gradovima – Splitu, Dubrovniku, Šibeniku i u Istri, uskladiti tijekom ljetne turističke sezone," navodi se na stranicama Ubera.

Uber
1/4

Ako uspoređujemo navedene gradove, najskuplji od njih je Dubrovnik, a najjeftiniji su Split i Šibenik.

Ključne riječi

Komentara 2

CV
CVILIDRETA
17:40 02.07.2019.

Tko više puši te njihove fore da rade za poboljšanje urbanog kretanja i jeftinog prijevoza,dionice im padaju sad napuhavaju cijene da se vade iz govana ,a korisnici budu ih izvlačili.Kad preuzmu monopol onda budu bili gori od taksista nekada.Živio kapitalizam u najboljem svijetlu.

ZA
zadar1
15:25 02.07.2019.

hoće hoće!!!😎😎😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije