Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GEOSTRATEŠKO ORUŽJE

Cijene plina lete u nebo, grijanje Europe igra je Putinovih ucjena: 'Ugledajte se na Orbana'

21.10.2021.
u 14:24

Čelnica stranke Zeleni Annalena Baerbock, koja sudjeluje u pregovorima o Semafor koaliciji, najavila je da će blokirati izdavanje dozvole za rusko-njemački plinovod Sjeverni tok 2 jer ga Moskva koristi kao sredstvo ucjene

Komentara 101

DU
Deleted user
15:19 21.10.2021.

Svasta pisete. Trziste je trziste i cijene idu gore i dolje a to sto Europa mudruje (sami mudraci koji se udaljavaju od realnost ) slicno je bilo i u bivsoj sfrj. Jos samo da nastave tiskati Euro i zavrsice svee raspadom. Svijet se promijenio.. nitko nece biti sluga europljanima... ako hoces sirovine plati ih ... nema vise ucjena i kolonizacije..

GO
goran2hr
14:43 21.10.2021.

Kakve crne Putinove ucjene? Pa Amerikanci nam na LNG terminal Krk dovezu svoj jeftini plin i Putin može samo plakati.

ŠĆ
šćtrlj
15:56 21.10.2021.

kakve ucjene? Ljudi prodaju robu po cijeni kojoj žele, nitko nije prisiljen kupiti. Jesu li i cijene noćenja na moru po vama "ucjena"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?