Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJE

Cijeli život mislila je da je koza, a sad će ostati sama...

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/22
18.08.2017.
u 19:12

Zbog velike vrućine ženka noja Koka potražila je osvježenje u kupanju i tuširanju u lokvi vode...

Ova ženka noja živi u nesvakidašnjem suživotu s kozama.

Naime, OPG Geci u vlasništvu Verice i Ivana Gecija iz Grabaševca pokraj Koprivnice, koji se bave uzgojom koza, zanimljiv je po spoznaji da 18-godišnja ženka noja koju vlasnici od milja zovu 'Koka' već 18 godina živi sa stadom koza, s kojima jede, 'druzi se' i spava.

Nažalost, noj će uskoro ostati sam jer vlasnici kažu kako će prodati cijelo stado zbog neisplativosti proizvodnje mlijeka.

A zbog velike vrućine ženka noja Koka potražila je osvježenje u kupanju i tuširanju u lokvi vode.

Komentara 3

VI
vidum
22:09 18.08.2017.

Kad sam pročitao da je čitav život mislila da je koza, vjerovali ili ne, odmah sam pomislio na Koku.

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
03:12 19.08.2017.

Vi iz VL, stavite taj video i slicne na YouTube. Vas server je odurno spor. Prije ce i Koka otegnuti nego se ovaj vid downlodira. Tuzno do bola...

AO
ante.oreskovic75
21:17 19.08.2017.

Genijalci u večernjem!Ženka koja u trenutku postaje muški joj!Onda lumeni iz večernjeg odma objave da znadu što je ona ili on mislio!Imaju pameti kolikom noj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije