Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Cijeli svoj život Pino je u Noinoj arci

Foto: Privatni album
22.05.2018.
u 20:49

U sklonište je Pino stigao kad je imao samo dva mjeseca, bilo je to u srpnju 2005. godine. Drugi dom nikad nije upoznao

Ime mu je Pino, volonteri ga zovu i mali Pino jer je malen rastom. I cijeli svoj život živi u skloništu.

Pino je imao samo dva mjeseca kad je stigao u Noinu arku, bilo je to u srpnju 2005. Sad ima već 13 godina i drugi dom, osim ovog u kojem je i odrastao, nikad nije upoznao. I nije Pino problematičan, samo je plah, kažu oni koji ga poznaju u dušu, oni koji se o njemu brinu o prvog dana.

– Dok su se drugi peseki producirali pred udomiteljima, Pino je samo nosićem virio iz kućice. I tako je prošla prva godina, pa druga, pa treća... pa toliko puno godina – napisali su volonteri udruge Noina arka o malenom mješancu. Tko zna koliko će još živjeti, zar nikad neće imati samo svoj dom? Zar će svoje oči zauvijek zaklopiti u skloništu, nikad neće imati obitelj?

Ako odlučite pokazati Pinu da postoji dom u kojem bi mogao još malo uživati u životu, nazovite 091/26-22-619.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar arhaika
arhaika
23:41 22.05.2018.

predivan je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije