Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA: ŠTO IZVODI MILANOVIĆ

Cijeli NATO složan, samo Milanović protiv! Sada protiv sebe ima i Ameriku

05.05.2022.
u 15:47

Među članicama NATO-a vlada konsenzus da Finsku i Švedsku treba primiti u Savez, ne samo zbog njih, nego i zbog sigurnosti šireg prostora i kapilarnih nestabilnosti koje se šire iz ratne Ukrajine. Geopolitički rezon SAD-a, i su sada jasno istupili u korist tih zemalja, je jasan, oni žele NATO uz granicu s Rusijom, stoga su i inicijative iz Finske i Švedske, gdje je ruska agresija na Ukrajinu, promijenila i raspoloženje javnosti i politički smjer u korist članstva u NATO-u dobrodošla. Potpora za ulazak tih država u Sjevernoatlantski savez od država članica je za sad jednoglasna, s iznimkom stava predsjednika Milanovića. To je, uostalom u intervjuu za Večernji list rekao i finski veleposlanik Kalle Kankaanpää.

Komentara 66

DU
Deleted user
17:49 05.05.2022.

Napokon netko digao glas protiv osovine zla

RA
razvaljuje
17:38 05.05.2022.

Samo Milanovic ima muda da zastiti pravo na vlastito misljenje. Nisam bio pobornik Milanovica, ali me pozitivno iznenadio vlastitim stavom.

Avatar Reconquista
Reconquista
17:28 05.05.2022.

I kaj onda? Treba pitati Ameriku zašto su takvi pokvarenjaci da su protiv osnovnih ljudskih prava za Hrvate u BiH?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?