Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Petrov o knjizi Martine Dalić:

'Cijela ova priča je beatifikacija Svete Martine'

Božo Petrov
Patrik Macek/PIXSELL
29.10.2018.
u 13:43

Petrov je govorio i o jačanju saborskog Kluba Milana Bandića rekavši da ga ne bi čudilo i da Bandić dobije mjesto u Vladi

Čelnik Mosta Božo Petrov ne vjeruje u preslagivanje Vlade zbog jačanja saborskog Kluba Milana Bandića jer, naglašava, Bandić odavno pomaže Vladi. - Oni cijelo vrijeme glasuju za tu Vladu, a njihovo preslagivanje će samo biti tresla se brda rodio se miš - drži Petrov kojega ne bi čudilo i da Bandić dobije mjesto u Vladi. Ipak, to će, dodaje, ovisiti o premijeru Andreju Plenkoviću.

- Od Andreja Plenkovića, Martine Dalić i Milana Bandića apsolutno me ništa ne čudi - kaže Petrov.

Osvrnuo se na priču da bi KBC Split mogao tužiti njegovu kolegicu Ivanu Ninčević Lesandrić zbog istupa u Saboru o svojoj bolnoj kiretaži bez anestezije.

- Ona je hrabra žena koja je istupila i time potakla tisuće drugih žena da daju svoja svjedočanstva. U tome ima potpunu potporu Mosta, ona je hrabra žena i ona se neće pokolebati unatoč tome što joj prijete tužbama. Ako su odgovor tužbe onda pozivam sve građane da dignu glas protiv takvog ministra zdravstva i protiv takvog predsjednika Vlade koji dopušta tom ministru i ravnatelju bolnica da to rade – tvrdi Petrov.

Problematizirao je termin promocije knjige bivše ministrice i potpredsjednice Vlade Martine Dalić "Agrokor: Slom ortačkog kapitalizma" u trenutku kada se očekuje rasprava o istražnom povjerenstvu Agrokora.

Pogledajte govor Željka Glasnovića  Izvor: IvanPernarTV


- Cijela ova priča je beatifikacija Svete Martine, zaštitnice slobodnog tržišta, vicepostulator je Gojko Drljača, svjedok u procesu je gospodin Vujčić, kauzu vodi Hanza medija, Jutarnji list. To je razlog zašto imamo 45 tisuća besplatnih primjeraka hagiografije, odnosno života svetaca – kazao je Petrov.

U knjizi ga se, navodno, kritizira jer je tražio da građani svojim novcem spase Konzum.

- Bilo je više modela i na kraju je prevladao model Martine Dalić. U odnosu na sve njihove modele naš model nije uključivo konzultantske usluge, namještanje poslova i roll-up kredite. Da se ne zavaravamo svaki model je državni intervencionizam uključujući i ovo što su oni napravili – komentira Petrov koji problematizira i tajming objave knjige, isti dan kad se u Saboru raspravlja o prijedlogu oporbe za osnivanje novog istražnog povjerenstva o Agrokoru, temeljem svih mailova Borg skupine koji su izašli u javnost.

- Svi akteri su uključeni u to kako bi se osvjetlao lik i djelo, kako Svete Martine, tako i premijera Andreja Plenkovića - kaže Petrov.

Dolazak guvernera Borisa Vujčića na promociju knjige komentira tvrdnjom kako je to "sve ista ekipa".

- Ono što smo mogli vidjeti iz iskaza Svete Martine, guverner Vujčić je surađivao s njima dok smo bili u Vladi, a nismo znali za to. To je ista ekipa – uvjeren je Petrov.

Pogledajte video: Grmoja Plenkoviću u Saboru: 'Ti ćeš mi reći da sjednem?!'

 

Komentara 9

ZA
Zagy154
15:13 29.10.2018.

Božek,a jesi platio 400 000 franaka sudskih troškova ina-mol

KA
kamenjar0404
14:32 29.10.2018.

I ovaj Božo prolupao skroz na skroz !!! Vise ne zna ni sto niti o čemu priča !!!

Avatar Narod
Narod
19:39 29.10.2018.

Božo zvani Rus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije