Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAS DO DASKE

Chavez limuzinom progonio kamiondžiju koji ga je pretekao

chavez
AFP
26.05.2010.
u 19:11

Nezadovoljan sporošću predsjedničke kolone iza koje je išao kamionom venezuelski vozač nekoliko je puta zatrubio, a potom i obišao limuzine prilično znakovito gestikulirajući kroz prozor.

Venezuelski predsjednik Hugo Chavez ne samo da Castra poziva na Twitter, iznenadno ulijeće s govorima u radijski program, ili prijeti “imperijalistima”, nego je počeo uvoditi i red u prometu, piše Daily Telegraph.

Naime, nakon što je, nezadovoljan sporošću predsjedničke kolone iza koje je išao s kamionom, jedan venezuelski vozač kamiona nekoliko puta zatrubio, a potom i obišao limuzine prilično znakovito gestikulirajući kroz prozor, Chavez je krenuo za njim u potjeru.

Chavez, koji najčešće sam upravlja automobilom u kojem se nalazi, izdvojio se iz štićene kolone i krenuo u potjeru za kamionom čijeg je vozača prisilio da stane. Policija je dojurila za njima i naplatila kaznu kamiondžiji.

Ključne riječi

Komentara 11

GO
gomolava
20:37 26.05.2010.

To je sofercina. Jos samo da mu okace cin generala.

VI
vidimškoj
21:04 26.05.2010.

da i ovi šofer nije šta jamija.

OZ
ozujsko
00:39 27.05.2010.

Stvarno je Chavez lafcina,kapa dolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije