Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U MEĐIMURJU

Četvorica mladića vraćala se s izlaska, 21-godišnji Filip B. poginuo

Prometna kod Hodošana
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSEL
1/4
29.06.2014.
u 09:59

Očevidom, koji je još u tijeku, utvrđeno je da je vozač bio 19-godišnji mladić koji je bio pod utjecajem alkohola.

Filip B. star samo 21 godinu poginuo je u strašnoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko četiri sata ujutro u mjestu Hodošan u Međimurskoj županiji. Očevidom, koji je još u tijeku, utvrđeno je da je vozač bio 19-godišnji Benjamin P. koji je bio pod utjecajem alkohola. U jednom trenutku izgubio je nadzor nad vozilom te je sletio s ceste i zabio se u zid kuće. U vozilu su osim poginulog mladića i vozača bila još dvojica mladića, Danijel Č. i Davor. V., oba u dvadesetim godinama života.

Mladići su se vozili u Hondi Civic koju je Županijska državna odvjetnica koja je izašla ne teren privremeno oduzela radi vještačenja. Dvojica su mladića ozlijeđena, od kojih jedan teže. Prevezeni su u Opću bolnicu u Čakovcu.

Inače, poginuli Filip bio je profesionalni vozač, a mještani ga pamte kao dobrog i pristojnog mladića.

- To su sve bili dobri dečki. Domaći dečki koji nikada nikome nisu radili probleme.To je strašna tragedija, ali to se događa kad se spoje alkohol i mladi ljudi. Ja ne poznajem te dečke osobno, ali znam ih iz viđenja. Žao mi je njihovih roditelja - kazao nam je jedan mještanin.

Gdje su mladići bili kobne večeri zasad se ne zna, ali pretpostavlja se da su bili u nekom noćnom klubu u Čakovcu iz kojeg su se vraćali.

Mještani nisu bili uopće spremni razgovarati s novinarima. Većina ih još niti ne zna za strašnu tragediju, a oni koji su čuli što se dogodilo su u šoku i potreseni tragedijom u kojoj je izgubljen mladi život. Načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat za strašnu je nesreću saznao od nas...

- Poginuo je sin od naših kumova i pustite nas na miru - kazala nam je jedna gospođa drhtavim glasom.

Hodošan će ovih dana biti zavijen u crno, a kada će biti pogreb poginulog mladića još se ne zna. Naime, policija je naložila obdukciju tijela poginulog Filipa...

Očevid je još u tijeku, a nakon očevida znat će s točni uzroci kobne nesreće te kolika je bila koncentracija alkohola u krvi vozača i drugih mladića. Tragedija može biti samo još jedno upozorenje koliko je alkohol opasan suputnik.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Perica1
Perica1
10:05 29.06.2014.

Moraš fakat biti lud sjesti u auto s pijanim balavcem od 19g.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:14 29.06.2014.

Eto šta se desi nakon par piva i žestice...... A vani makina puna konja i benzina

DU
Deleted user
11:58 29.06.2014.

Kazniti vozača za teško ubistvo sa predumišljajem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije