Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Četvorica migranata nestala u Dunavu, pokušali se prebaciti na hrvatsku obalu

Ilustracija
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
11.11.2019.
u 16:39

Za nesreću se slučajno saznalo danas, kada su lokalni pčelari pozvali policiju na očevid zbog oštećenih košnica, a tad su se iz obližnje šume pojavila šestorica migranata i objasnila što se dogodilo

Ronici i žandarmerija Ministarstva unutarnjih poslova Srbije (MUP) pretražuju područje Dunava kod Apatina na kojem su, kako prenose mediji, u nedjelju navečer nestala četvorica migranata pri pokušaju da čamcem ilegalno prijeđu u Hrvatsku.

Četvorica migranata nestala su kod Apatina pokušavajući da se preko Dunava čamcem prebace u na hrvatsku obalu rijeke, a u tijeku je pretraga Dunava i priobalja, navodi u ponedjeljak Radio-televizija Srbije. Prema ranijem izvješću Radio-televizije Vojvodine (RTV), za nesreću se slučajno saznalo danas, kada su lokalni pčelari pozvali policiju na očevid zbog oštećenih košnica, a tad su se iz obližnje šume pojavila šestorica migranata i objasnila što se dogodilo.

Za sada nema službenog izvješća o ovoj nesreći koja se, prema dosadašnjim saznanjima, dogodila u nedjelju navečer, kada je skupina od 10 migranata odvezala jedan čamac s navoza na obali Dunava kod vikend-naselja Vagoni, desetak kilometara od Apatina, uputivši se preko Dunava, s namjerom da stigne na lijevu obalu, u Hrvatsku.

"Istražuje se zbog čega se plovilo prevrnulo. Nestala su četvorica migranata u valovima nabujalog Dunava, a šestorica su se spasila i vratila na srpsku stranu", navodi RTS.

Prethodnih nekoliko dana prijavljeno je da su migranti obijali vikendice i uništavali pčelinjake na tom području, pa je ekipa apatinske policije bila u blizini na očevidu, prenosi RTS.

Ključne riječi

Komentara 7

ZA
Zagy154
17:03 11.11.2019.

čudi me da doktori nisu svjesni da je voda hladna

DU
Deleted user
16:44 11.11.2019.

citiram " Prethodnih nekoliko dana prijavljeno je da su migranti obijali vikendice i uništavali pčelinjake ..".. dakle.. kada ih ne kažnjava policija, pojavio se dragi Bog...

LA
lajh1985
17:40 11.11.2019.

Sad ce ih dunav vratit nazad doma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije