Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Zaječara

Četvero poginulih u naletu vlaka na terenac

vlak
Duško Marušić/PIXSELL
16.02.2014.
u 11:16

Nesreća se dogodila na označenom cestovnom prijelazu preko lokalne željezničke pruge i kompozicija je terenac s četvero putnika gurala 200 metara i svi, osim vozača, na mjestu su umrli.

Sva četiri putnika u terencu Suzuki oznaka Bora, poginula su jutros malo prije 6 sati kod Zaječara u istočnoj Srbiji, javljaju mediji u Srbiji, ali za sada  ne donose detalje ovoj teškoj nesreći.

Nesreća se dogodila na označenom cestovnom prijelazu preko lokalne željezničke pruge i kompozicija je terenac s četvero putnika gurala 200 metara i svi, osim vozača, na mjestu su umrli dok je vozač preminuo nešto kasnije kada su spasilačke ekipe stigle na mjesto nesreće i pokušavale ga spasiti, ali bez uspjeha. Mediji prenose izjavu dužnosnika iz srpskih željeznica kako je ovaj putni prijelaz osiguran branicima i ima čuvara putnog prijelaza.

>> Umjesto kartonskih pokaza, na vlak i s pametnim karticama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije