Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neodgovornost

Četvero na području Varaždina kršilo mjere samoizolacije, bit će kažnjeni

kazna
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
11.12.2020.
u 09:42

O svemu su policijski službenici obavijestili Državni inspektorat, pa će neodgovorni građani biti novčano kažnjeni - izvijestila je PU varaždinska

U protekla 24 sata Policijska uprava varaždinska evidentirala je četiri kršenja mjera samoizolacije.

- Obavljenim terenskim provjerama policija je na području Policijske uprave varaždinske evidentirala jedno kršenja mjere samoizolacije građanina koje je odredio epidemiolog, dok je u tri slučaja utvrđeno kršenje mjere kod vozača osobnog vozila u prometu, osobe koja je pristupila u zgradu varaždinskog suda i upravnih poslova varaždinske policije. O svemu su policijski službenici obavijestili Državni inspektorat, pa će neodgovorni građani biti novčano kažnjeni - izvijestila je PU varaždinska. 

Sve sumnje o kršenju mjera samoizolacije mogu se prijaviti na broj 192 ili putem aplikacije za e-dojave.

- Napominjemo da su sve osobe kojima je izrečena jedna od mjera od strane epidemiologa - samoizolacija ili liječenje u kući, evidentirane te su kao takve vidljive prilikom traženja bilo koje usluge u državnim ili javnim ustanovama - ističu u policiji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije