Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio nadzor
Povratak na članak

Četrnaestogodišnjak teško ozlijeđen u nesreći na motociklu

Budući da brzinu vozila nije prilagodio stanju ceste, izgubio je nadzor nad motociklom.

Komentari 5

OB
-obrisani-
08:28 26.06.2010.

Već smo pisali o Roditeljima.što svojoj malodobnoj djeci kupuju za rađendane jureće mrtvačke sanduke Takve roditelje po smrti,ali i težim ozlhjedama vlastita djeteta,,odmah u zatvor,,kao ubojicu (ubojica s namjerom ),na barem 10 godina,kako bi bio primjer ostalima. Osobno ne žalimm takve roditelje niti njihovu djecu A.Hebrang

VL
PL
Plawusa
09:22 26.06.2010.

U potpunosti se slažem sa Hebrangom !!!!

VL
MS
My Soul
11:14 26.06.2010.

iz svih prometnih zakona treba izbaciti odredbu da \"nije prilagodio brzinu stanju na cesti\". jer ako netko treba prilagoditi brzinu stanju hrvatskih cesta, onda je bolje da ide pješke, pa mu ni ne treba nikakav prometni zakon. jer stanje jebenih hrvatskih cesta je katastrofalno i da ti se ne bi nešto dogodilo, trebaš voziti brzinom od 5 km na sat. gospoda su prekopavala cestu na šetalištu xiii divizije, pa je samo pokrpali, a ne izmijenili gornji dio kolnika, pa je u te utore uletio dečko-talijan na motoru i poginuo iz čista mira. a svjedoci kažu da i nije tako brzo vozio i imao je kacigu na glavi. ali ga je fucken tračnica na cesti izbacila na stupiće sa strane ceste. tako je to kad kod nas svatko ima pravo prekopavat cestu i ne dovesti je u prvobitno stanje. a prvobitno stanje nije asfaltirati pola metra širine iskopa, već asfaltirati pet/deset metara širine prekopane ceste. ma gadi mi se ovo društvo, koje svoje greške trpa pod tepih i pod krinkom \"nije prilagodio...bla...bla...bla)\" krivce, umjesto žrtve.

VL
SA
sargu123
14:21 26.06.2010.

Motocikl je sigurno dobio od ponosnog tate jer je prošao s 5 ! Sad si ga ima , tata također !

VL
OB
-obrisani-
15:06 26.06.2010.

Roditelji danas ne odgajaju nego odhranjuju djecu a mir kupuju poklonima i novcem! Žalosno ali istinito!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.