Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULOVILA GA NA DJELU

Četrnaestogodišnjak provalio u kuću i napao vlasnicu

Ilustracija
Foto: Milivoj Kuhar/PIXSELL
1/2
04.12.2019.
u 20:21

On i 17-godišnjak sumnjiče se i da su provalili u jednu obiteljsku kuću, a 17-godišnjaka se tereti da je u srpnju provalio i u podrumske prostorije druge obiteljske kuće u kojoj je ukrao tri puške i više komada streljiva

Dječak star 14-godišnjak 21. studenog ušao je u nezaključanu obiteljsku kuću u okolici Čakovca i ukrao mobitel i novac u vrijednosti oko tisuću kuna. Kad ga je vlasnica zatekla kako se skriva ispod stola i htjela ga zadržati, odgurnuo ju je i udario šakom u glavu te pobjegao.

Postoji i osnovana sumnja da je u studenom ove godine u mjestima u okolici Čakovca u četiri navrata provaljivao u obiteljske kuće i iz njih uzimao novac i vrijedne predmete u vrijednosti većoj od 30.000 kuna. On i 17-godišnjak sumnjiče se i da su provalili u jednu obiteljsku kuću, no nisu pronašli novac ili druge vrijedne predmete, a 17-godišnjak je u srpnju provalio i u podrumske prostorije druge obiteljske kuće u kojoj je ukrao tri puške i više komada streljiva u vrijednosti većoj od 15.000 kuna. 

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je donijelo rješenje o pokretanju pripremnog postupka prema toj dvojici, a sutkinja za mladež Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 14-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

>> Pogledajte i ovaj video: Ukrala paket ispred kuće, no brzo je shvatila zašto joj to nije bilo pametno

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
17:16 05.12.2019.

Socijalisti, teže pravednoj raspodjeli privatnog i državnog bogatstva.

LA
larala
11:24 05.12.2019.

romi, zato što im isto država godinama dozvoljava.

GE
geez
21:11 04.12.2019.

brazilci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije