Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grupno pješačenje

Četrdeset rekreativaca pješačilo deset kilometara

pjesice (1)
privatni arhiv
10.01.2011.
u 08:31

Fizički spremniji rekreativci i sportaši prošli su cijelu stazu od Knapića i Risja do izvora Žgano vino na Ivančici i vratili se preko Skradnjaka

LANČIĆ-KNAPIĆ - Društvo za sportsku rekreaciju iz Lančića-Knapića za sve je svoje članove, rekreativce i sportaše organiziralo grupno rekreativno pješačenje s ciljem „nabijanja“ kondicije nakon blagdanskih dana.

U akciju se uključilo preko 40 sudionika. Fizički spremniji rekreativci svladali su cijelu dionicu dugu deset kilometara, koja ih je vodila od Knapića i Risja do izvora Žgano vino na Ivančici te s povratkom preko Skradnjaka. Ostali su pješačili kraćom, manje zahtjevnom stazom. Svi sudionici potom su se ulogorili ispod Skradnjaka, gdje su založili veliku logorsku vatru te se potom družili uz čaj, kuhano vino i jeger na vatrici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije