Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMAJU SIMPTOME

Četiri zaposlenice Borova boravile u Milanu na Sajmu mode, danas se javile liječnicima

Borovo
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
26.02.2020.
u 10:03

Djelatnice Borova govore i o dvoje djece zaposlenika ove tvrtke koji su proteklih dana boravili na maturalcu u Veneciji. O njima Odor nije imala nikakvih informacija.

Četiri zaposlenice tvornice Borovo iz Vukovara boravile su službeno proteklog vikenda na sajmu mode u Milanu gdje je registriran veći broj oboljelih od koronavirusa. Sve četiri zaposlenice žive u Vukovaru i kako su nam prenijele ostale zaposlenice Borova početkom tjedna su se normalno pojavile na svome radnom mjestu. Potvrdila nam je to i direktorica Borova Gordana Odor.

U međuvremenu, četiri radnice tvornice Borovo tijekom prijepodneva posjetile su liječnice gdje im je, kako nam je prenijela direktorica Borova Gordana Odor, rečeno da nema mjesta panici. Prema riječima Odor liječnici su njenim zaposlenicama rekli kako regulativa od strane Ministarstva zdravstva podrazumijeva kako svi oni koji su se iz Italije vratili do 24. veljače i nemaju nikakvih simptoma ne podliježu nikakvom medicinskom postupanju, niti karanteni. One su se iz Italije vratile u petak, 22. veljače.

-One će od sutra normalno ići raditi s tim da se liječnicima moraju javljati svaki drugi dan ili odmah ukoliko bude nekih simptoma, rekla je Odor.

Pogledajte i galeriju: Karantena u klinici Fran Mihaljević

Borovo
1/14

Djelatnice Borova govore i o dvoje djece zaposlenika ove tvrtke koji su proteklih dana boravili na maturalcu u Veneciji. 

Inače, pojava koronavirusa i na istoku Hrvatske rezultirala je panikom među građanima. Zaštitnih maski, koliko god stručnjaci govorili da one ne pomažu u sprječavanju zaraze, više nema u ljekarnama, a primjetno je i kako građani kupuju pojačano i tako stvaraju zalihe hrane u svojim domovima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije