Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar

Četiri osobe ozlijeđene u nesreći u Vidovcu, ozlijeđena i beba

Policija
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
29.04.2019.
u 12:50

U prometnoj je nesreći ozlijeđena 23-godišnja putnica iz vozila 18-godišnjakinje te 31-godišnji vozač i putnice iz njegovog vozila starosti 27 i 1 godinu - izvijestila je policija, dodajući da će se ozljede okvalificirati naknadno.

Četiri osobe, uključujući jednogodišnje dijete, ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se u petak oko 17 sati dogodila u Vidovcu, u Ulici Stjepana Radića.

Kako je danas priopćila PU varaždinska, 18-godišnja djevojka upravljala je autom iz smjera Jurketinca u smjeru Varaždina kada je, zbog nedržanja potrebnog razmaka, prednjim dijelom vozila udarila u stražnji dio auta kojim je ispred nje upravljao 31-godišnjak. On je, naime, usporavao jer se ispred njega zaustavio auto kojim je upravljao 58-godišnjak kako bi propustio vozilo iz suprotnog smjera koje je skretalo ulijevo.

- U namjeri izbjegavanja sudara s vozilom 58-godišnjaka, 31-godišnji je vozač naglo skrenuo udesno, dok je 18-godišnja vozačica nakon sudara skrenula u lijevu prometnu traku te nastavila vožnju ravno i stražnjim desnim bočnim dijelom vozila udarila u prednji lijevi bočni dio zaustavljenog vozila 58-godišnjaka. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 23-godišnja putnica iz vozila 18-godišnjakinje te 31-godišnji vozač i putnice iz njegovog vozila starosti 27 i 1 godinu - izvijestila je policija, dodajući da će se ozljede okvalificirati naknadno.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije