Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Znam da je sve u redu'

Četiri godine slala je poruke pokojnom ocu, a onda je dobila odgovor koji ju je slomio

Chastity Patterson
Foto: Facebook
1/3
28.10.2019.
u 10:38

Djevojka (23) je prije četiri godine izgubila oca, no nastavila mu je slati poruke na mobitel kako bi održala sjećanje na njega...

Chastity Patterson (23) svojem je pokojnom ocu Jasonu Ligonsu četiri godine svaki dan slala poruke na mobitel kako bi očuvala sjećanje na njega. Pisala mu je o tome što joj se događa u životu, a jedan dan ostala je u šoku kada je primila poruku s očeva broja mobitela.

Prošloga četvrtka, dan prije četvrte godišnjice očeve smrti poslala mu je poruku prije nego što je išla spavati.

– Hej tata, ja sam. Sutra će biti težak dan ponovno – počela je svoju poruku u kojoj se prisjetila njegove smrti, no i pohvalila mu se sa svojim uspjesima, poput diplomiranja, ali i time što je pobijedila rak.

Nakon toga na poruku joj je odgovorio muškarac po imenu Brad koji je 2014. godine izgubio kći u prometnoj nesreći.

Rekao joj je da je svaki dan čitao njezine poruke i da su ga one ''održale na životu''.

– Pozdrav dušo, ja nisam tvoj otac, ali dobivao sam sve tvoje poruke protekle četiri godine. Radovao sam se tvojim jutarnjim porukama i večernjim obavijestima. Moje ime je Brad i ja sam izgubio kćer u prometnoj nesreći u kolovozu 2014., a tvoje poruke su me održale na životu. Kad si mi pisala, znao sam da je to poruka od Boga. Žao mi je što si izgubila nekoga tko ti je bio blizak, no slušao sam te godinama i gledao kako odrastaš i prolaziš kroz mnogo više toga nego drugi. Godinama sam ti htio vratiti poruku, no nisam ti htio slomiti srce. Ti si nevjerojatna žena i želio bih da je moja kći postala žena kao ti. Hvala ti na porukama, podsjetila si me da postoji Bog i da nije njegova krivnja što moje male djevojčice više nema – napisao joj je Brad u poruci koja ju je slomila.

Djevojka je poruke podijelila na Facebooku te je napisala kako sada zna da je ''sve u redu'' i da ga može ostaviti da počiva.

Pojasnila je i kako joj Jason nije bio biološki otac, ali da nikada nije propustio njezin školski ples, maturalnu, utakmice...

– Jason je bio moj otac, no bio je i uzor mnogoj djeci u mojem gradu – dodala je.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar willi66
willi66
06:07 29.10.2019.

nema te pametnija posla nego da izmisljate vijest....sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije