Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mir Božji, Hristos se rodi'

Čestitka predsjednice vjernicima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
06.01.2020.
u 10:26

Sutra, 7. siječnja, vjernici pravoslavne vjeroispovijesti slave Božić

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je čestitku vjernicama i vjernicima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru.

„Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom 'Mir Božji, Hristos se rodi' čestitam Božić u radosti i miru Kristova rođenja. U daru života, u nadi i optimizmu budimo osnaženi kako bismo poticali razumijevanje i povjerenje jednih prema drugima i razvijali pozitivne vrijednosti u našem društvu“, stoji u čestitci.

Komentara 2

Avatar vrsaljko
vrsaljko
11:21 06.01.2020.

Vaistinu se rodi!

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
14:29 06.01.2020.

Propala Vrhovnica Kolinda BBh i bez funkcije nastavlja svoju misiju usrećavanja svih gradjana neovisne (od gradjana) države, pa čak i remetilaca, kojima je zahvalna za pobjedu kod istočnih susjeda. Ako naš Hrvatski Bog i Cekva u Hrvata daju ova će biti proglašena za sveticu, jer su njene zasluge za najvjernije dvonožno stado nemjerljive. Uostalom naša ex-Vrhovnica je prepoznata u svijetu po svojim izuzetnim kvalitetama, kako državničkim, tako i humanističkim pa treba očekivati od naših transatlanskih gazda da je uskoro honoriraju za njene zasluge primjerenom medjunarodnom sinekurom, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije