Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novogodišnja poruka

Čestitka predsjednice: U zajedništvu nastavite raditi za prosperitetnu budućnost

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/4
31.12.2019.
u 21:07

- Želim svako dobro, puno zdravlja, sreće i životne radosti u 2020. godini, stoji u objavi predsjednice.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je u utorak građanima Novu godinu te im je zaželjela puno zdravlja, sreće i životnih radosti u 2020.

"Svim Hrvaticama i Hrvatima, svim hrvatskim državljanima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i iseljeništvu, želim svako dobro, puno zdravlja, sreće i životne radosti u 2020. godini", stoji u objavi na stranicama Ureda predsjednice.

Građane je pozvala da u zajedništvu i domoljublju nastave raditi za bolju i prosperitetnu budućnost.

Video - Grabar-Kitarović: Ne glasuje se za Kolindu, nego za budućnost i bolju Hrvatsku

Komentara 16

RO
ronyday
11:10 01.01.2020.

Nakon dvojice zlotvora imali smo sreću da imamo našu predsjednicu na ponos svog naroda, želimo da tako ostane i daljnjih 5 godina, a ovaj treći napušeni zlotvor kojeg guraju komunjarski mediji neka prvo ide na lječenje

ČE
četvrti
11:01 01.01.2020.

Nadam se da će Milanović, političar koji je već dolaskom na čelo SDP-a dostigao razinu svoje nekompetentnosti i čovjek, koji je već sam po sebi jedan veliki gaf, 5. siječnja konačno otići s političke scene.

BO
Bogodol
22:07 31.12.2019.

Također Sretna nova godina svim Hrvatima i ostalim građanima Hrvatske Države, a posebno želim pobjedu 5. Siječnja 2020. Gledao sam sučeljavanje na RTL-u, vrlo ne profesionalno vođena debata, Milanović je pokazao svoju drskost i bahatost i stalno se uplitao uu riječ Kolindi, na idućem sučeljavanju voditeljima naznačite ako oni vode sučeljavanje da vode računa o drskosti i ne dozvole uskakanje u govor Kolinde. Kada mu se dade da postavi pitanje, nema pitanja, a kad Kolinda odgovara uskače ne pristojno, arogantno i bahato. Bojao sam se sučeljavanja jer je Milanović 2kavgadžija", sjećam se kada je na prošlim izborima "trčao za Karamarkom i vikao izađi bre i bori se" tražeći sučeljavanje i kavgu. Nadam se da će Bog voditi računa da nas je kaznio tri mandata (2x Mesić i 1x Josipović) i da nas ne će više kažnjavat jer Hrvatska Država dolazi u pitanje gledajući po pameti pojedinih kandidata koji su odpali. Razočarao me Škoro sa "grmojinim stavom" , a u zadnji tren sam mu dao glas kao i većina koja je htjela poslati poruku Plenkoviću da ne može proći njegova politika kojom upravlja pupavac, no Škoro bio bi pametan da si šutio, a ne činio podjele jer tvoj priedlog dovodi Milanovića na vlast jer za njega sigurno glasaju svi mrzitelji Hrvatske Države i treba mu nešto glasača koji su tebi dali glas ili da isti ne izađu na izbore tj. ponište svoj listić, nikada više Škoro od mene ne će dobiti glas. Sve naj bolje Kolindi u 2020. godini kao i Hrvatskom Narodu i Hrvatskoj Državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije