Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Letovi iz Češke

Češki turisti od ovoga ljeta u Zadar mogu izravno iz Brna

zadar
14.04.2010.
u 19:25

Prvi avion iz Brna poletjet će u Zadar 3. lipnja, a cijena povratne karte je 199 eura.

ZADAR – U Zračnoj luci Zadar jučer je predstavljena nova avionska linija koja će od lipnja do rujna povezivati Zadar i Brno u Češkoj. Ovu liniju predstavili su župan Južnomoravske regije Michal Hašek, članica Poglavarstva Južnomoravske regije Ilona Sokolova i zadarski župan Stipe Zrilić te vlasnik češke zrakoplovne kompanije Central conect Airlines Daneš Zaporsky. Kako je istaknuo župan Stipe Zrilić, Češka je vrlo važan turistički segment jer Zadarsku županiju godišnje posjeti više od 80.000 gostiju, koji ostvare čak 500.000 noćenja. Prvi avion iz Brna poletjet će u Zadar 3. lipnja, a cijena povratne karte je 199 eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije