Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Češki premijer

'Čovječe, sad je još i Mandela umro! Samo da ja ne odem na sprovod!'

ceski premijer
Foto: Screenshot
1/2
07.12.2013.
u 17:28

Cijela Češka smije se danas premijeru Jiriju Rusnoku te njegovim ministrima, koji su, ne znajući da im je mikrofon uključen, razgovarali kako izbjeći odlazak na pogreb Nelsona Mandele.

Cijela Češka smije se danas premijeru Jiriju Rusnoku te njegovim ministrima, koji su, ne znajući da im je mikrofon uključen, razgovarali kako izbjeći odlazak na pogreb Nelsona Mandele. Snimka razgovora ubrzo je postala viralna. - Čovječe, sad je još i Mandela umro. Nadam se da će predsjednik otići. Čovječe, samo da ja ne idem, požalio se premijer u ostavci svom ministru obrane, Vlastimilu Piceku, piše portal ihned.cz, ali i svi ostali češki mediji.

Rusnoku je Južnoafrička Republika jako daleko, a nije ga utješila ni činjenica da će se ići vojnim zrakoplovom o trošku ministarstva obrane. - Užas. Nadam se da se Milošu da putovati. Ali liječnici će ga sigurno odvratiti, dodao je uspaničeni Rusnok. Naime, predsjednik Zeman ima problema s koljenom te je otkazao sva putovanja u inozemstvo.

- A kako će se on popeti u avion?, upitao je ministar obrane premijera, dok je ministar financija Jan Fischer nadodao kako Miloš ima problema sa stubama. Aludirao je pritom na glasine kako Zeman ima problema s alkoholom, a ne koljenom. Fischer je sve zaključio govoreći da je to sve totalna glupost te prognoziravši kako će još ispasti neko sr**e.

Komentara 5

KO
Kora
18:18 07.12.2013.

Ma, dobri su. To je čisto ljudska reakcija. Kome bi se dalo naprasno putovati u Afriku?

SR
sta_reci
19:35 07.12.2013.

Iz Hrvatske bude sigurno otislo pola vlade, poneki bankar i netko iz privrede. Jer, tam jos nisu bili.

Avatar Ivkošić
Ivkošić
20:43 07.12.2013.

Visok prag poštovanja nema što.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije