Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINDIKAT
Povratak na članak

Cerovac: Nikome nije u interesu stečaj Uljanika

Predsjednik Jadranskog sindikata Boris Cerovac u utorak je izrazio zadovoljstvo jučerašnjim razgovorima u Ministarstvu gospodarstva o situaciji u pulskom Uljaniku

Komentari 4

JO
jocoudriga
10:37 12.03.2019.

Stečaj nije u interesu a što je !? Upumpavanje novca iz držvanog budžeta jest!!?!?

VL
Avatar rubinet
rubinet
10:41 12.03.2019.

Taj uludo potrošen novac mogao se dati zdravstvenom sustavu.

VL
AO
ante.oreskovic75
11:04 12.03.2019.

Nakon toliko vaših ludih poteza,kad vam se davno nudio Debeljak,sad ga jedva čekate!Šta ste samo radili i pričali onda?Uzor svima je Istra i istrijana sa IDSom!!!!Ma nitko vam ne vjeruje niti onda niti sada!

VL
MA
marijaqwer
14:53 12.03.2019.

Stečaj je u interesu poreznih obveznika i radnika u Hrvatskoj, jer će inače svaki radnik platiti 8500 kn da se brodogradilišta dovedu na vrijednost nula kuna, a svaki nastavak proizvodnje znači stvaranje novih gubitaka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.