Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET S NIZOZEMSKIM MINISTROM
Povratak na članak

Cerar: Hrvatska u Schengen samo ako ispuni uvjete

Cerar je istaknuo da osim dobrih diplomatskih odnosa Sloveniju i Beneluks vežu i dobri odnosi na drugim područjima, te da su te države među prvima iznijele stajalište kako arbitražnu presudu o graničnom prijeporu Slovenije i Hrvatske treba poštovati i primijeniti

Komentari 7

DU
Deleted user
17:45 09.10.2019.

Kad se prevaranti pozivaju na vladavinu prava... ko o cemu kurva o postenju

VL
DD
dr dragon
18:49 09.10.2019.

Kako su oni ušli u šengen ako nisu imali uredjenu granicu sa hrvatskom?

VL
SJ
Samo ja
16:49 09.10.2019.

Sv.Gera????

VL
DU
Deleted user
21:04 09.10.2019.

Vrlo predvidljivo. Slovenci će stavljati veto i po tkoznakoji put ucjenivati nas i blokirati nam ulazak ovoga puta u Schengen. Osim što će se pred Europom opet pokazati kao jalna državica koja stvara probleme gdje ne treba, usput će postatii javna i njihova prevara i korupcija u arbitražnom postupku. Mislim i da je Slovenija par puta tužila EU komisiju zbog nekih drugih razloga i da ih komisija baš ne ljubi previše. Sa Slovencima kao narodom imamo sve predispozicije da budemo super susjedi, ali dok je kod njih gramzive politike otimanja tuđeg, neće biti sreće.

VL
BF
bf2
21:01 09.10.2019.

boli me k...ne kupujem ništa slovensko :)

VL
BA
Barbasmora
18:04 09.10.2019.

Nazalost nema nista od schengena ...i na sricu nista od Eura!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.