Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZAŠTIĆEN PODATAK'
Povratak na članak

Čelnik Uljanika: Ne mogu otkriti koliko mi iznosi plaća

Ministar gospodarstva Darko Horvat potvrdio je da će novac za plaće radnika biti isplaćen preko Hrvatske poštanske banke.

Komentari 22

KR
Krotila
11:14 13.09.2018.

lopove,veleizdajniče samo ime govori da si Italijan da radiš U korist Italijanske brodogradnje,a Hrvatske da se unište i nestanU,ali neče moći,živila Hrvatska,a vi me opet blokirajte

VL
Avatar komentatorx
komentatorx
11:29 13.09.2018.

Ovaj lopov vi već odavno bio u zatvoru , da Hrvatska i malo ima želju biti pravna država. Sve je tako jednostavno!

VL
ST
stefj
11:17 13.09.2018.

Eh, ovo jučer u Otvorenom je bilo smiješno. Svi viču vlada, vlada, već se iz aviona vidi da im nije bio cilj pozitivno poslovati, već se što prije i što više namiriti, a onda od vlade ponovo tražiti još. Ovdje su i radnici krivi jer im je bilo jedino bitno dobiti još jednu plaće, ko da nema sutra... Kako onda objasniti da se potrošila unaprijed lova čak i za brodove koji se nisu niti počeli raditi, te još uz to uništiti pozajmicama i brodogradilište koje radi dobro... I sad će netko odgovarati? Dati će ostavku i otići? Baš super... A isto varijanta s Končarom - obećali mu brda i doline, dao čovjek novce, napravili su plan koji uključuje djelomično pretvaranje kompleksa u turistički, a onda mu dekretom zabranili prenamjenu zemljišta... Već su ga jednom nasapunali kada su mu dali koncesiju za marinu, a onda mu zabranili bilo kakvu gradnju... I normalno je da se sada postavlja pitanje da li uopće postoji strateški partner ili se cijelo vrijeme samo gledalo izvući novac od koga se može i koliko može, pa pobjeći i optužiti vladu kada se sve raspadne...

VL
Avatar navijač
navijač
10:37 13.09.2018.

Eto koga mi financiramo. Vlada treba položiti račun poreznim obveznicima , kojim pravom pumpa miliune u propala brodogradilišta dok bolnice i slične ustanove vape za novcem. Ako nemogu raditi nek se zatvore, kao i sve ostalo.

VL
DU
Deleted user
11:15 13.09.2018.

tipicni mafiozo....

VL
DU
Deleted user
11:02 13.09.2018.

Da ti je plaća jednu kunu, prevelika je jer je nisi zaslužio. Management mora ZARADITI svoju plaću tako da DOBRO ugivori poslove. Ako se posao ugovori loše, mogu radnici poslije i badava radit sve će biti sa gubitkom. Znaći da brodogradilišta koja rade sa gubitkom imaju KATASTROFALAN management i da su vam plaće prevelike! I moja baba sa 4 godine OŠ bi mogla biti takav manager kao što si ti!

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
10:31 13.09.2018.

85.000kn, bez bonusa.

VL
RI
rightside
10:20 13.09.2018.

ovaj je u svojoj zavrsnoj izjavi sinoc "poklopio" zupana i miletica da nece bit promjene pup-a..naime jasno je rekao da brodogradiliste moze ostat u manjem obliku a ostalo ce bit za "drugenamjene" staocito ide u prilog koncaru,, a laze da ne postoji prijedlog o nagradivanju uprave i nadzornog odbora u visini jedne place "ua postignute rezultate"))))))

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
14:19 13.09.2018.

Odgovorni znaju sve...kaže lik ali se ne zna tko su odgovorni...

VL
KO
koraknaprijed
10:28 13.09.2018.

Dosljedno po "antifašizmu"!

VL
KO
kold
13:16 13.09.2018.

Visina njegove plaće je zaštićeni podatak ali zato nisu zaštićeni porezni obveznici gdje se njihov porez trpa u bure bez dna kao i u zdravstvu odnosno HZZO.

VL
GR
grebza
12:34 13.09.2018.

Ako u cijeloj ovoj "poslovnoj" lakrdiji nitko neće kazneno odgovarati onda sve dalje uzalud i besmisleno. Jer ipak je najlakše dati novac poreznih obveznika........sto bi i najgluplji mogli učiniti bez ikakvih velikih filozofija. A to i rade.

VL
BO
bognar
10:33 13.09.2018.

nije Bulj, Bulj ovo je pravi Buljos

VL
DO
Donald
11:58 13.09.2018.

Bezvezno lupetanje i zamagljivanje situacije. Ako jedno poduzeće radi duže vrijeme sa gubitkom, ide u stečaj, ili ga netko kupuje u nadi da će, ako uloži stanoviti novac, dugoročno imati profit. Taj netko nikako ne može biti vlada, odnosno porezni obveznici. A dali će se netko drugi naći da preuzme Uljanika i uloži velike novce u jedan dosada očito totalno loši i neuspješni poslovni model vrlo je upitno i malo vjerojatno . Dakle ostaje samo stečaj, a jedina vrijednost koja ostaje za podjelu između vjerovnika i dioničara je teren i zgrade na kojemu uljanik stojii, i materijal, koji još imaju. Vladino davanje daljnjih kredita je čisto bacanje novca kroz prozor, odnosno eventualna i prilično skupa investicija u političke svrhe.

VL
Avatar imotska115
imotska115
13:50 13.09.2018.

Nigdje na svijetu nema nikakve tajne koliko ima predsjednik godišnju plaću, samo u Hrvatskoj i Uljaniku. Sramota, svi zdrobe lovu na račun firme i onda traže pomoć od poreznika,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.