Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERET KRIZE U HEP-u

Čeka ih najveća kriza i milijarde minusa, a vodi ih privremena uprava. Šef je htio biti Škugor

07.09.2022.
u 06:43

HEP bi trebao podmetnuti leđa i kada se govori o grijanju iz toplana, pogotovo u Zagrebu, gdje je, tvrde naši sugovornici, situacija na rubu izdrživosti. Prema nekim procjenama, trošak HEP-a u okviru energetskog paketa pomoći iznosit će najmanje 15 milijardi kuna.

Komentara 21

Avatar nekakav
nekakav
07:06 07.09.2022.

ma treba još uvesti sankcija rusima! zbog ukrajinaca ćemo jesti i travu, smrzavati se, ostati bez posla. još uvijek ima naivnih koji misle da se europa brani u ukrajini? baš zgodno. čudo jedno kako europi ne prijeti nikakva opasnost sa zapada... zbog koga smo ono uvodili sankcije rusima, zbog koga je blokiran projekt sjeverni tok 2? da rusi ne bi imali previše utjecaja na europu tim plinovodom? pa vidimo da kad rus ne šalje plin europa ima više problema. a tek je počelo. do nove godine, eto nas malo više na prosvjedima protiv, zamislite, vlasti. padaju maske. više ni mediji ne mogu držati ljestve politici europe koja je zbog američkih interesa ugrozila europski način života. postoji europski? jer ameri vele da postoji američki način života, kojeg će braniti po svaku cijenu. dal europa brani naš način života?

Avatar links
links
07:46 07.09.2022.

pa tamo je sve privremeno, kadrovira se i uzima lova, Čačićevi, Vrdoljakovi pa onaj Milinovećev klaun Rukavina što je otišao da bi pobrao otpremninu pa se vratio.... jadno

HU
Hubrvi
08:49 07.09.2022.

Komentari t.zv. komentatora svode se samo na jedno, a to je ono " dr'ste lopova". A vikanje "dr'ste" lopova dolazi najcesce od samih lopova. K tome dolazi nevjerojatna kolicina negativizma bez argumenata, okrivljavanje i nisko vrijedjanje svega sto ima vezee sa EU-om, bezveznno pametovanje i imputiranje svakome da je lopov. I to sve skupa samo u pravcu Vlade i uvijek HDZ-a. Naravno da u HDZ-u ima i nepostenih, ali u prosjeku manje od svih drugih stranaka. HDZ ima oko 230.000 clanova, a SDP negdje oko 25.000, a to znaci da bi prema tome slijedeci hrvatskim prosjek u HDZ-u trebalo biti 9 puta vise nepostenih, nego u SDP-u, a to nije tako. Cinjenica jest da usprkos naslijedjenih problema i problema koji su stvoreni visom silom (Agrokor, Uljanik, 3.Maj, Petrokemija, korona, potresi, pandemija i t.d.) Premijer i Vlada dobro kormilare hrvatskim brodom. A sto se tice HEP-a, situacija s opskrbom strujom i u novije vrijeme plinom nije daleko tako tako losa, kao sto to mediji prikazuju i komentatori podmecu. I cijela Hrvatska stoji daleko bolje, nego se to prikazuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?