Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO I ŠALJIVU SLIKU

Čehok: Pozitivan sam prema svim dragim ljudima koji su se brinuli, negativan na koronu!

Potpisana povelja o prijateljstvu između Varaždina i grada Shaki u Azerbejdžanu
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
15.10.2020.
u 13:28

Čehok je na svojoj Facebook stranici objavio i fotografiju s porukom: "Ovako su me moji u gradu već zamijenili! S natpisom "Ovdje čuvam ja"

Pozitivan sam prema svim dragim ljudima koji su se brinuli, negativan na koronu! - objavio je danas varaždinski gradonačenik dr. sc. Ivan Čehok.

Negativan test na SARS-CoV-2 od epidemiologa je primio danas.

- Kao što se i očekivalo, zbog discipliniranog pridržavanja protuepidemijskih mjera i nošenja maski, negativne nalaze testa imaju također službenici Grada Varaždina. Prema uputama epidemiologa, iz preventivnih razloga mjera samoizolacije pridržavat će se do 21. listopada.  Svoj posao obavljat će radom od kuće - izvijestili su iz Gradske uprave.

Čehok je na svojoj Facebook stranici objavio i fotografiju s porukom: "Ovako su me moji u gradu već zamijenili! S natpisom "Ovdje čuvam ja"!

Foto: Ivan Čehok

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:48 15.10.2020.

Posebni pozdrav svim drugovima na aparatima.. .. Vi me činite pozitivnim! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije