Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DUBOKO SMO DIRNUTI'

Iz Wuhana poslali emotivno pismo Varaždinu zbog podrške u najtežim trenucima

Foto: Pixsell
1/2
10.03.2020.
u 13:53

U Varaždin je stiglo i pismo zahvale.

Gradu Varaždinu stiglo je pismo zahvale iz kineskog grada Wuhana, iz kojeg je krenula epidemija koronavirusa. Nakon što je gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok poslao pismo podrške građanima Wuhana, s kojima je Grad potpisao ugovor o partnerstvu 2015. godine, u Varaždin je stiglo i pismo zahvale. Evo što u njemu piše:

"Uvaženi gradonačelniče Ivan Čehok, nakon izbijanja virusa COVID-19 u Wuhanu, poslali ste nam pismo u kojem izražavate  zabrinutost zbog epidemije i utjehu građanima Wuhana. Duboko smo dirnuti i ojačani u uvjerenju u pobjedu u ovoj borbi protiv COVID-19. Uime Gradske narodne vlade Wuhana i milijuna građana Wuhana, želim izraziti našu iskrenu zahvalnost  Vama i prijateljima iz svih područja života u Varaždinu. Vaša ljubaznost prema građanima Wuhana uvijek će biti zapamćena. Krećemo zajedno u pobjedu protiv COVID-19. Čvrsto vjerujemo da će pod snažnim vodstvom Središnjeg odbora Komunističke partije Kine s drugom Xi Jinpingom na čelu, sa složnim kineskim narodom i medicinskim radnicima, boreći se hrabro i nesebično protiv epidemije, a s brigom i podrškom zajednica u zemlji i inozemstvu, uključujući naše prijatelje u Varaždinu, stanovnici Wuhana sigurno postići punu pobjedu nad epidemijom! Spreman sam raditi s Vama na produbljivanju prijateljske i uzajamno korisne suradnje između Wuhana i Varaždina. Hvala vam još jednom na brizi i podršci. Želimo vam dobro zdravlje i sreću!" stoji u pismu koje potpisuje gradonačelnik Wuhana Zhou Xianwang.

Komentara 6

SV
sveznam1
14:28 10.03.2020.

zanimljivo da osudenik može obavljati javni posao vrlo zanimljivo eu jel vi to vidite?

KR
kronika20
16:01 10.03.2020.

Ništa ne košta pa se može kriminalac čehok promovirati, a nije ništa poduzeo da se bolest ne širi varaždinom, jer brojni sumnjivi se slobodno šeću među narodom

Avatar Zbregov2
Zbregov2
14:11 10.03.2020.

pisano na kineskom, baš diplomatski...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije