Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvetili se

Učenici zbog jedinica ukrali Golf nastavnici iz matematike

VW Golf 4
Foto: Matthias93/Wikimedia Commons
13.10.2017.
u 13:57

Dečki su vratili auto nakon pola sata, ali nastavnica je u međuvremenu obavijestila policiju

Da nije lako biti nastavnik, znaju svi koji taj posao rade. Na svojoj koži iskusila je to jučer i nastavnica matematike iz Cazina u BiH, kojoj su učenici zbog loših ocjena na pola sata "posudili" automobil.

Kako pišu Nezavisne novine, jučer poslijepodne dvojica učenika devetog razreda Osnovne škole "Cazin 1", 14-godišnjak i 15-godišnjak, iskoristila su trenutak nepažnje te iz torbe nastavnice P. A. (44) ukrali ključeve VW Golfa 4. Nakon toga su se s parkinga ispred školske zgrade odvezli automobilom, ali su ga nakon nepunih pola sata vratili na isto mjesto.

Nastavnica je u međuvremenu primijetila nestanak Golfa i obavijestila policiju, čiji su se pripadnici našli na mjestu događaja baš u trenutku kad su dečki auto vratili. Neslužbeno se doznaje da su se učenici krađom htjeli osvetiti nastavnici za loše ocjene. Djelo je okvalificirano kao oduzimanje tuđe pokretnine.

Komentara 4

PH
Petarstijena-HR
14:23 13.10.2017.

Roditelje u zatvor zbog nebrige i zanemarivanja djece, a djecu u odgojno-poravnu ustanovu uz pravovaljanu skrb.

RI
rikavac
16:12 13.10.2017.

Ukrali vozilo pripremaju se poslije zavrsene skole za unosan posao kradje.

OB
ObrenM
14:18 13.10.2017.

Hitno mijenjati poticajni maloljetnicki zakon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije