Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno u HV-u

Časnica prijavila zapovjednika za spolno uznemiravanje, uključio se i DORH

Hrvatska vojska izgradila ukupno 51 šator kod zdravstvenih ustanova
HV
01.12.2021.
u 07:23

Iako nisu poznati detaljni uznemiravanja, poznato je kako je časnica prije podnošenja prijave o svemu obavijestila i supruga

Jedan od vojnih zapovjednika Oružanih snaga republike Hrvatske prijavljen je za spolno uznemiravanje časnice, doznaje Dnevnik Nove TV.

Iako nisu poznati detaljni uznemiravanja, poznato je kako je časnica prije podnošenja prijave o svemu obavijestila i supruga te da su i časnica i zapovjednik na dužnostima na Hrvatskom vojnom učilištu. 

Neslužbeno se doznaje da se u cijeli slučaj uključio i DORH.

>> VIDEO Policajci uhitili čovjeka na stanici, a on ih iznenadio pismom iz zatvora. Evo što je u njemu pisalo

Komentara 4

ČS
Čuvaj se senjske ruke
08:19 01.12.2021.

Spolno uznemiravanje? Što je to? Obično bez dokaza i svaka šuša te može prijaviti, a onda psihijatri na sudu kažu da "se moglo dogoditi" i ti si osuđen.. A kakvo je uznemiravanje kad majka traži svoga sina 30 godina?

FE
fefellerunt
22:47 01.12.2021.

Nakon napornog rada, a pošto se radi o vojnom učilištu i izuzetnih umnih naprezanja mora se malo opustiti, e sad tko se i na čiju štetu opuštao, je pitanje . Poznato j epoštenje kod hrvtaskih žena , zato mediji ,, a nerijetko i pravosuđe poštuje izrećeno od strane žene bez obzira da li je laž ili istina, a tko će ovdje ustvrditi istinu , osim ako jedna od strana ne prizna? Ono što j asvakako znam, u slučaju rata, kao i u slučaju elementarnih nepogoda opet se moramo uzdati u lovce i navijače , polovica ovih u vojsci i policiji su samo da beru lovu od države i za nju ničim ne doprinose , ipak je to kadar probran uglavnom za vrijeme ministra Medveda i milanovićevog savjetnika Marekovića uz Lucića , dovoljno govori da se izuzetno gledalo na stručnost znanje i poštenje , a rezultati se vide zadnjih 10 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije