Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrdnje iz Haaga

Carla del Ponte uništila je dokaze o trgovini organima

carla del ponte
Reuters/Pixsell
27.01.2011.
u 17:25

Ona je navodno zaključila da nije moguće naći svjedoke za taj slučaj pa je prikupljeni materijal dala uništiti

Bivša haaška tužiteljica Carle del Ponte naredila je uništavanje dokaza iz istrage o Albancima koji su trgovali organima Srba s Kosova, tvrdi Frederick Swinnen, savjetnik sadašnjeg haaškog tužitelja Sergea Brammertza.

Swinnen, kako navodi Blic, tvrdi da je 2005. del Ponte naredila uništavanje materijala prikupljenog u Albaniji o takozvanoj žutoj kući, gdje su vađeni organi zarobljenih Srba i nealbanaca, jer je zaključila da nije moguće naći svjedoke za taj slučaj.

Ključne riječi

Komentara 62

OB
-obrisani-
19:47 27.01.2011.

A gdje su nestali ne-srbi ? S obzirom na poznatu velikosrpsku prijetvornost i PRIPISIVANJE DRUGIMA VLASTITIH ZLODJELA, prije će biti da su mnogi NESTALI HRVATI, BOŠNJACI I ALBANCI skončali u kućama takvih mesara trgovaca

LO
lojtra
23:54 27.01.2011.

Vidi ovih bolida. Došli da se genocidišu i uživaju u necenzuriranim novinama. Nakon što su poklali pola yoge još tu cmolje za par organa, yebli ih organi.

OB
-obrisani-
17:42 27.01.2011.

pa to bi se moglo okarakterizirati kao uništavanje dokaznog materjala i mislim da bi za to trebala i krivično odgovarati, neka joj oduzmu imunitet i prosljede sudu u Hagu radi uništavaja dokaza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije