Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Carla Bruni priznala: Već osam godina idem na psihoterapiju

carla bruni
AFP
12.10.2009.
u 11:52

Jedan francuski internetski portal piše da će Carla u dokumentarcu otvoriti dušu francuskom narodu i dokinuti praksu prvih dama da ne govore javno o intimnim problemima.

Francuska prva dama Carla Bruni-Sarkozy na prvi pogled ima sve; ljepotu, bogatstvo, utjecajnog i uglednog supruga, no bez obzira na sve te možda upravo zbog toga, potrebna joj je psihoterapija.

Gospođa Sarkozy naime već osam godina posjećuje psihoterapeuta. Tu je tajnu otkrila na snimanju dokumentarca o svojem životu za francusku televiziju. Zašto je Carli potrebna profesionalna psihološka pomoć, nije poznato.

Jedan francuski internetski portal piše da će Carla u tom dokumentarcu otvoriti dušu francuskom narodu i dokinuti praksu prvih dama da ne govore javno o intimnim problemima.

- Otkrit će zašto je potražila pomoć, što se događalo na terapijama i zašto je tako dugo posjećivala psihoterapeuta - piše Plurielles.fr.

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
zaistinu1
22:10 12.10.2009.

lijepa zena

OB
-obrisani-
12:12 12.10.2009.

S kim živi, ni ne čudi me....Tačnije, čudi me da je nisu zadržali još uvek....

Avatar zagi zagi
zagi zagi
12:23 12.10.2009.

psihoterapeut je liječnik kao i svaki drugi, pitam se koliko žena hrvatskih političara posjećuju psihoterapeute

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije