Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMILI I ODVJETNIKE

Trump dobio neočekivanog neprijatelja u gradnji zida: Kupili su dio granice!

zid meksiko amerika
Foto: JOSE LUIS GONZALEZ/REUTERS/PIXSELL
1/7
15.11.2017.
u 10:31

Tvrtka koja stoji iza karta na kojima su ispisane uvrede s dozom humora, priopćila je kako je kupila komad zemlje na granici SAD-a s Meksikom

Neobična kartaška igra 'Cards against humanity' stala je na stranu američkih Demokrata i pridružila im se u borbi protiv Trumpovog zida na granici s Meksikom.

Tvrtka koja stoji iza karta na kojima su ispisane uvrede s dozom humora, priopćila je kako je kupila komad zemlje na granici SAD-a s Meksikom s eksplicitnim ciljem sprječavanja obistinjenja obećanja predsjednika Trumpa.

Foto: Screenshot/reuters

Ako zid krene u izgradnju, Vlada koja kupuje privatna zemljišta na području razgraničenja, naišla bi na prepreku.

Predsjednik Trump također će morati uvjeriti članove kongresa da izdvoje milijarde dolara potrebnih za izgradnju strukture, piše The Independent

zid meksiko amerika
1/9
Ključne riječi

Komentara 56

DU
Deleted user
11:38 15.11.2017.

pa što ako su kupili komad zemlje???? Nije to hrvatska izmišljotina, jer postoji i drugdje u svijetu, pa i u SAD, ne samo u Hrvatskoj "Zakon o izvlaštenju" kada se, uz naknadu, oduzima nekretnina radi potrebe izgradnje objekata infrastrukture (auto-ceste,, pruge, npr) ili radi gradnje drugih objekata od općedruštvenog značaja. Tako su mogli kupiti i zemljište na trasi neke buduće, recimo, auto-ceste ili željezničke pruge. Pa što to znači? Da bi zato auto-cesta ili tračnice kuda ide vlak, trebala ići "cik-cak", zbog privatnih zemljišnih čestica???

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
10:54 15.11.2017.

ajmo ovako jedan relevantan dokaz da su ljudi masovno idioti a taj americki mentalitet presao je ko zarazna bolest i na hrvatsku..prvo vecini gradana smetaju Meks,crnci arapai itd..kad se nade netko tko ce taj problem rjesiti onda je on zao a sami su to htjeli, u puno cemu me taj kretenizam podsjeca i na ove isprtke ljudske vrste samoprozvane antifa ,koji su potomci koljaca kojih ni hitler ne bi primio u svoje elitne jedinice..i oni su postali "humani" vole sve sto su i sami pobili zidove gayevi zauzimaju se za izbjeglice..moram priznati bezuvjetni poraz ,da idioti pobjedili ste normalne ljude...

ST
Startrack
13:03 15.11.2017.

Novinaru nigdje pa ni u USA ti nemozes kupit granicu nego zemlju uz granicu. Trump netreba nista pitat vlasnika zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije