Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neopisiva tuga
Povratak na članak

Čapljina se oprašta od Marije (19) koju je usmrtila pijana vozačica

Marija je tek upisala Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu, u koji se doselila iz Čapljine

Komentari 7

ET
etrao
21:01 25.10.2018.

Pretuzno. Teskog srca se rastanes od djeteta koje napusta roditeljski dom u potrazi za znanjem, opet u isto vrijeme si sretan sto si svoje dijete uspio dovesti do te stepenice da upise fakultet i onda ti ga za mjesec danaa vrate u lijesu, zbog jedne idiotkinje! Sucut obitelji!

VL
VE
večernjamaglica
19:52 25.10.2018.

Kad čitaš srce ti sr cijepa,a kad vidiš kako će ubojica proći,shvatiš da si nebitan u ovoj groteksnoj igri pravde.Čudim se koliko su moralne vrijednosti pale na niske grane.

VL
Avatar bodavica
bodavica
21:03 25.10.2018.

teško je bilo što kazati osim Počivala u miru!!!!

VL
VL
Vlack99
00:54 26.10.2018.

To je nase pravosude.Toliko prekrsaja prije,ali vozi dok ne ubijes nekog.I onda nakon godinu dvije opet za volan..sramota

VL
KA
kapunjohan
21:20 25.10.2018.

Žalost velika žalost za nepotrebnom smrti tako mlade žene . Žalosno je i to da nije rjetkost da pijane ženske sjedaju za vola pa se često može pročitati da su skrivile tešku nesreću a za očekivat bi bilo da su odgovornije od muškaraca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.