Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAFIJAŠKI OBRAČUN

Camorra pucala i na djecu

02.11.2008.
u 13:57

Napuljska mafija zvana Camorra pucala je i na djecu. U noći izmedu subote i nedjelje ranjeno je, iz vatrenog oružja, pet dječaka u napuljskoj četvrti Secondigliano.

Razlog napada na dječake još nije poznat. Napadači su namjerno pucali u noge dječaka, nije im bila namjera ubojstvo, već ranavanje, koje je svojevrsna poruka nekome bliskom napadnutoj djeci.

Četri dječaka u dobi od 12, 13, 14 i 16 godina ranjeno je u noge, a peti je ranjen u ruku. Jedino je 14-godišnji dječak, nakon pružene pomoći u bolnici, pušten kući, dok su ostali zadržani u bolnici.

Policija je utvrdila kako su vatru na dječake, otvorila četiri napadača koji su bili na dva motorkotača te su imali kacige na glavi. Ispaljeno je ukupno 30 hitaca iz pištolja

Trojica od petorice ranjenih dječaka su nećaci vlasnika kluba Zanzi Club, koji je sada policija zapljenila. Vlasnik kluba počinio je već krivična djela, dok dječaci nisu nikada bili pod istragom. No, sva petorica su sinovi obitelji koje su počinile krivična djela i od prije su poznati policiji.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije