Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STJEPAN KOVAČ
Povratak na članak

Čakovečkom gradonačelniku ukrali psa i za informacije tražili od 50 do 100 eura

Vidjevši da se radi o ucjeni, slučaj je prijavio policiji

Komentari 5

DU
Deleted user
10:29 11.09.2014.

Francuzi su to riješili..bilo je kritika ali svi su to već zaboravili...

VL
Avatar Florida_manatee
Florida_manatee
10:55 11.09.2014.

Treba malo cesce raditi pizdarije ovima na vlasti pa bi se to rijesilo. Ali ljudima tamo u blizini je vise dosta. Puknut ce film a onda ce biti mrtvih. A sve zbog toga jer cigani dobivaju masnu lovu u jos k tome sve besplatno i to.koriste na veliko.

VL
KV
kvatrić
10:56 11.09.2014.

Opominjete me i prijetite mi jer da sam, "vrijeđao ostale korisnike i psovao". Nije istina ni jedno ni drugo. Samo sam ustvrdio ono što i sam čakovečki gradonačelnik u članku kaže. A kaže: "Ako se tako odnose prema meni koji sam javna osoba, mogu misliti kakve sve neugodnosti doživljavaju ostali građani koji se nađu u takvoj situaciji". A što je to nego pošast, kako sam ja i napisao? A kakva je to pošast, također se vidi iz članka, ali ja ju eto, ne smijem imenovati. Ovo je najperfidniji totalitarizam. Kao fol sloboda govora, a nameće se samocenzura u ime neke lažne korektnosti i samozavaravanja.

VL
Avatar žič
žič
18:24 11.09.2014.

pas je pronađen ali su se cigani na jadnoj životinji iživljavali kad su čuli da ih traži policija.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.