Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policijska akcija

Pronađeno 195 svinja, za 528 se još traga

svinja
Foto: Marijan Murat/DPA/Pixsell
16.08.2017.
u 16:40

Svinje su vraćene Vajdi koja je žrtva prijevare

Policija je pronašla 195 svinja koje su ukradene čakovečkoj tvrtki Mesna industrija Vajda. Radi se o manjem dijelu nestalih svinja, a za preostalih 528 još se traga.

 

Svinje su pronađene na dvije privatne farme u Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji, u selima Beketinci i Markušica. Vlasnici farmi su svinje teške oko 100 kilograma kupili za oko tisuću kuna po komadu, i protiv njih će se najvjerojatnije podnijeti kaznene prijave.

- Pomogla nam je kvalitetna dojava građana na temelju koje smo izvijestili policijske uprave u te dvije županije - kažu nam u PU međimurskoj. Svinje su vraćene Vajdi koja je žrtva prijevare. Tvrtka Eko farma Ves s kojom je sklopila ugovor nije joj isporučila 723 svinje koje su tijekom noći ukrcane u kamione i nekamo odvezene s farme kod Siska. Vajda je slučaj prijavila policiji uz procjenu štete od oko 1,6 milijuna kuna.

Komentara 17

Avatar Moodleen
Moodleen
17:29 16.08.2017.

Al se zato godinama ne uspijeva, ili "ne uspijeva" pronaći stotine krava koje su nestale iz Podravkine mesne industrije "Danica". Sve se zna, ali se ništa ne zna. Ha ha, jel neko patentiral taj kliše?

DU
Deleted user
20:58 16.08.2017.

Kak su nađene svinje.. kaj je netko nakon Grbina ušao u zahod i prepoznao pajceke???????

EL
EldersRealm
20:13 16.08.2017.

Ostale ce uskoro biti na Iblerovom, a trenutno su se razbjezale po Jadranu. One najvece su na Brijunima, naravno besplatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije