Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čakovec

Obiteljski nasilnik (25) ozlijedio policajca u policijskoj postaji

Razbojnik
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
05.03.2015.
u 11:43

Općinsko državno odvjetništvo sumnjiči ga da je 1. ožujka u Čakovcu s nožem i odvijačem u rukama spriječio trojicu policijskih službenika da uđu u kuću nakon prijave o nasilničkom ponašanju u obitelji

Nasilni 25-godišnjak završio je u istražnom zatvoru zbog opasnosti da će ponoviti kaznena djela za koja je osumnjičen, od napada na policajce do prijetnji i oštećenja tuđih stvari. Općinsko državno odvjetništvo sumnjiči ga da je 1. ožujka u Čakovcu s nožem i odvijačem u rukama spriječio trojicu policijskih službenika da uđu u kuću nakon prijave o nasilničkom ponašanju u obitelji.

Jednom od policajaca zaprijetio je da će ubiti i njega i njegovu obitelj, a potom je s balkona na krov policijskog vozila nabacao drvene ladice. Nakon što je priveden u prostorije policijske uprave, udarcima nogom u leđa i nogu ozlijedio je policijskog službenika. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

>>  Donacija Sigurnoj kući Vukovarsko - srijemske županije

Komentara 4

AI
Ante III
12:14 05.03.2015.

Trebaju ga dobro speglati kak za stare jugoslavije ,dok je bilo Milicije i jos bolje Zandara tog kriminala je ne bilo.Jebes ti demokraciju ona je za civilizirano drustvo a za ove zivotinje je treba diktator kak je bil Staljin

OB
ObrenM
12:41 05.03.2015.

Neka im bude i gore kada ne objavljuju podatke o identitetu kriminalaca.

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
16:46 05.03.2015.

Ma decec je iz ugledne domace obitelji!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije