Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KURŠANEC

Iz čista mira razbila automobil Centra za socijalnu skrb

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
10.01.2019.
u 17:11

Automobil se kretao unatrag, a u njemu su bile službenice Centra za socijalnu skrb kada je žena oštrim predmetom razbila staklo vozila

Nemili incident dogodio se u inače mirnom naselju Kuršanec u Čakovcu prema izvješću međimurske policije. 

Naime, u utorak, 8. siječnja, ničim izazvana žena je u Ulici Matije Gupca, oštrim predmetom razbila staklo na službenom vozilu Centra za socijalnu skrb Čakovec. Automobil se kretao unatrag, a u njemu su bile službenice Centra za socijalnu skrb.

Još uvijek nije poznato iz kojih je razloga 40-godišnja žena počinila nemili incident, a trenutno je u tijeku kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti poznato više informacija.  

>>Pogledajte video: Napad na policajke

Ključne riječi

Komentara 8

MI
mikulan
17:20 10.01.2019.

Kuršanec, mirno naselje. Ha-ha-ha!!!

DU
Deleted user
17:53 10.01.2019.

kuršanec...favela samo takva..neymara ko u prici

CR
CroVictoria
01:45 12.02.2019.

Sigurno nije iz čista mira i ne radite od njih anđele jer nisu anđeli. Danas smo imali primjer čitati o čovjeku bez obje noge koji je korisnik socijalne pomoći, a ne u invalidskim mirovini. Kraj zdravih očiju svako srce proplače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije