Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUSAIR STRATEGIJA

Čak 295.000 eura za razvoj projekata za područje Jadransko-jonske makroregije

19.01.2021.
u 10:17

A čak u četiri projektne međusektorske ideje istaknute su teme održivog turizma

Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj i europsku kohezijsku politiku objavila je otvoreni postupak javne nabave za razvoj šest projektnih ideja vrijedan ukupno više od 295 tisuća eura.

Projektne ideje predložene su i njihov razvoj će biti financiran kroz aktivnosti EUSAIR Facility Point Plus projekta.

EUSAIR je makroreginalna europska strategija koja u viziju razvoja uključuje održivu komponentu kao obavezu iz Europskog zelenog plana.

Održivost znači da ako resurse potrošimo sada, nećemo ih imati u budućnosti, navode u pripćenju.

Stručnjacima se nudi oko 49 tisuća eura za razvoj svake od šest projektnih ideja, a čak u četiri projektne međusektorske ideje istaknute su teme održivog turizma.

Rok za prijavu je 12. veljače, a natječaj je objavljen na Portalu javne nabave Službenog glasnika Republike Slovenije, na Europskom portalu javnih nabava TED - Tenders Electronic Daily  i na stranici projekta na kojima su i svi detalji o usluzi koja se traži te uvjetima i proceduri prijave. 

Konačni izbor stručnjaka ovisit će i o relevatnom iskustvu stručnjaka i broju uspješno razvijenih sektorskih projekata i međusektorskih projekata navedenih područja na nacionalnoj, međunarodnoj i međuregionalnoj razini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije