Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje
Povratak na članak

Čačićev odlazak neće utjecati na Vladu ni na povećanje investicija

Građani vjeruju da Čačićev odlazak neće bitno utjecati ni na pokretanje velikih investicija ni na stabilnost koalicije. Samo 26 posto ispitanika drži da će Čačićev odlazak oslabiti sposobnosti Vlade

Komentari 7

Avatar _Hedon_
_Hedon_
19:26 15.11.2012.

Ali neće ni na smanjenje...

VL
DH
dalibor.hren
19:35 15.11.2012.

Kazna nije pravedna. Dobio je premalo!

VL
VE
Vexans
19:47 15.11.2012.

Nikada me ne zanimaju ankete sa sugestivnim (nagovaračkim) anketnim pitanjima.Sve ove mjesece ( valjda 11) po koalicijskoj preuzimanju vlasti, HNS je sama sebe stigmatizirala kao remetilački faktor unutar Koalicije.Oni su ,jednostavno,to željeli biti i time sebe implicirati kao "one koji vuku" po logici ekonomije i ,kojima ,gola politika samo smeta.Naravno da je to bilo čisto fingiranje jer,osim g. Čačića ,koji zbog osobne psihičke infrastrukture nije vidio "dalje od nosa,drugi su,posebno gđa.Pusić znali za " grešku materijala" koja će uzrokovati samourušavanje.Sasvim slućajno , tome je sada direktan povod ova presuda. I poradi toga,bilo kakve posljedice, naročito ne skorašnje a pogotovo ne negativne ,njegovim odlaskom..neće biti.

VL
EC
el commadante
20:04 15.11.2012.

Čačićevo dosadašnje djelovanje u smislu privlačenja investicija je poput djelovanja svete vodice, nit škodi, nit koristi. Ukoliko se odsluženje kazne prebaci u HR, Čačić će poput Al Caponea iz zatvora (ukoliko uopće bude zatvoren) nastaviti upravljati HNSom i Vladom. Akoo pak bude zbajbukiran u Mađarskoj bar će se malo odmotiti. Kako bilo, za godinu dana će se opet tu kod nas baviti "pokretanjem investicija" i kadroviranjem uzduž i poprijeko državnih poduzeća i javnih službi. Ako netko misli da smo ga se riješili - gadno se prevario.

VL
Avatar puky
puky
20:23 15.11.2012.

... hi hi hi ... bagine ankete ... tko može vjerovati da će "tronižac" biti isto ili čak više stabilan i čvrst ako mu se otpili jedna noga ? ... samo budaletine koje vjeruju baginim anketama ... napose kako to da je do sada čačić bio nezamjenljiv a sada je to svejedno ? ... zapravo su isti sa i bez čačića - jadni, bezidejni, smušeni, nesposobni i i već sada prezreni od naroda ... strava ...

VL
DJ
djakputnik
23:01 15.11.2012.

A Čačić će kao i Glavaš, iz zatvora vladati strankom. Samo, razlika je u tome što HDSSB ima više od 5% glasova na izborima, a Čačićev HNS nema ni 3%.

VL
VE
Vexans
23:52 15.11.2012.

Kamo nas mogu odvesti ove kasne ure..vidite,da nije bilo g.Čačića(i još nekih hrabrih ljudi) teško bi general B.Glavaš mogao organizirati i obraniti Osijek i dio baranjskog bojišta.G.Čačić je imao petlju ,bukvalno,improvizirati blokadu,kasnije i napad na varaždinski Korpus prilikom čega je oslobođena nezamisliva količina teškog naoružanja JNA a s jednim djelom tog oklopa je obranjen Osijek,dio Baranje i podžavana logistika obrane Vinkovaca i Županje.Pritom je,pravim pokerskim blefom šarmirao gen.Mihalovića(JNA) koji se slavodobitno pojavio na beogradskoj tv a potom biva uhapšen i suđen za izdaju.Pitam se,a kaj je sve to trebalo( ovo jučer,danas) g.Čačiću?Ma vjerojatno čista zagorska puntarija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.