Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOZI SIROTU NA SVOJU SRAMOTU

Čačić: Kako sam uhljebio pomoćnika da ne radi ništa...

Radimir Čačić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
12.12.2019.
u 13:47

'Tako to biva. Ponekad uzmete nekoga pa neka se nađe. Pomozi sirotu na svoju sramotu. Dečko je došao bez posla iz Medulina pa smo ga nekako uhljebili', kazao je varaždinski župan Radimir Čačić.

Varaždinski župan Radimir Čačić govorio je na sjednici Županijske skupštine o tome kako je u Ministarstvu gospodarstva zaposlio HNS-ovca Alena Leverića. Posebno je zanimljivo obrazloženje koje je pritom dao. 

Čačić je podsjetio da je od prosinca 2011. do listopada 2012. godine bio ministar gospodarstva i prvi potpredsjednik vlade, a u resoru mu je bila i energetika o kojoj se govorilo na sjednici Skupštine. 

- Gospodin Leverić nije imao blage veze s tim, ni u tragovima, a još i manje od toga. Imao sam želju dobiti odavde jednog uglednog i jakog čovjeka, koji je, nota bene, u HNS-u, još uvijek, predsjednika uprave nacionalnog trgovačkog lanca. Htio sam jednog ozbiljnog čovjeka da mi kao pomoćnik ministra pokriva trgovinu. Međutim, vlasnici tvrtke odbili su ga pustiti, a kad nisam imao drugog izbora, onda sam, ne znam više za što, uglavnom za ništa, uzeo Leverića. Tako to biva. Ponekad uzmete nekoga pa nek' se nađe, ne. Pomozi sirotu na svoju sramotu. Dečko je došao bez posla iz Medulina, pa smo ga nekako uhljebili. Nije to prvi kojeg sam uhljebio, a možda ni zadnji. Na žalost... - rekao je Čačić.

Leverić je, inače, aktualni predsjednik županijske organizacije HNS-a, stranke koju Čačić voli "ošiniti" kad i gdje stigne. U Leverićevoj biografiji piše da je od siječnja 2012. do ožujka 2013. bio pomoćnik ministra gospodarstva, a potom do ožujka 2013. zamjenik ministra.

Komentara 6

BB
Bruno_Bear1
15:53 12.12.2019.

čačić je jedan od najgorih kriminalaca čije afere se vuku još 80tih godina prošlog stoljeća. Između ostalog novcem koji je u Izraelu zaradio GK Zgorje uništio je to poduzeće . U brojnim aferama opljačkao je brojna poduzeća i državu a za nagradu mu slučajni bitanga sa linićemo otpisuju milijune duga. Kako objasniti da je takav kriminalac još i danas na slobodi ?

PR
PrimoracRi
14:19 12.12.2019.

za ovoga hljebonju hnsovca se doznalo,sad kaži za ostale gazimire. što bi bilo da imaju više od 1,5 %. ......sve je naše sve smo mi .hns zaslužni veliki

SH
Shalan
13:21 12.12.2019.

Svi vi uhljebljujete! Zato nam i je ovako i nema se povišica za med. sestre, policajce, liječnike, vojsku.... mrš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije