Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reformisti

Čačić: Protestni glasovi prelili su se Kolakušiću, Živi zid se razotkrio

Radimir Čačić
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
27.05.2019.
u 14:44

Bandić i HNS i s velikim proračunom, pokazali su da te stranke nestaju, pa čak i kad su kao Start Dalije Orešković tek nastale, kaže Radimir Čačić

EU izbori na koje su Start Dalije Orešković, stranka Milana Bandića i HNS izlazili s tvrdnjama o svojoj snazi i mandatima, sa snažnom medijskom pompom, a Bandić i HNS i s velikim proračunom, pokazali su da te stranke nestaju, pa čak i kad su kao Start Dalije Orešković tek nastale – komentirali su izborne rezultate u Narodnoj stranci-Reformisti.

Predsjednik stranke Radimir Čačić smatra da je Kolakušićev rezultat posljedica toga što se protestni glasovi odmiču od Živog zida koji se razotkrio kao stranka pojedinaca sklonih zloupotrebi sustava za osobne interese.

– Sad imate poruku da su stabilno i dugoročno politike u regijama budućnost. Samo dvije su stranke regionalno jake, a to su IDS i Narodna stranka - Reformisti – zaključio je Čačić. Reformisti su osvojili manje od jedan posto glasova.

GALERIJA Ovih 12 kandidata osvojilo je mandate za Europski parlament

Radimir Čačić
1/15
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
16:27 27.05.2019.

Svaki normalni i pošteni varaždinac srami se ove spodobe koja je, uzgred, rođena u Zagrebu.

DU
Deleted user
15:12 27.05.2019.

Tko se javlja, prvi od pozadi :) Reformistima i HNS-ci , mjesto je u Biškupcu na sajmištu, vjerojatno zna da je to četvrtkom. Bandiću je najprimjereniji Jakuševac. Bez brige i ostali će doći na red.

NE
Neo001
16:09 27.05.2019.

Javio se najstariji kriminalac na ovim prostoriam još iz bivše juge od kojeg su učili drugi kriminalci partije. apsurd je što nitko od te komunjarske zločinačke mafije nije za ništa odgovarao. Da li je to jasno kolakušiću ? vidjeti ćemoo što će poduzeti po tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije