Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrat novca iz EU projekata
Povratak na članak

Čačić: Odlaskom ministrice Žalac u ministarstvu se počinju uočavati gotovo kriminalne radnje

Predsjednik Narodne stranke – reformista Čačić ponovno je kritizirao najavljenu Vladinu poreznu reformu kojom će jedinice lokalne i područne samouprave izgubiti dio proračunskog prihoda, pa će tako Varaždinska županiji ostati bez više od šest milijuna kuna.

Komentari 8

Avatar milanblenton7
milanblenton7
17:15 23.10.2019.

Moralna vertikala

VL
MO
moškov
17:00 23.10.2019.

a prije si tvrdio da je varazdin zabokrecina...sto je sa smecen na ulazu u varzdin...?????

VL
PE
peronja
11:21 24.10.2019.

T"o nije bilo za vrijeme ministrice Žalac. Sramotno!" A ne sječam se da si je branio kad su je 'čerečili', za onaj prometni prekršaj bila je tjednima na naslovnicama, a ova iz SDP-ovka iz Rijeke skoro pa ništa.

VL
MA
Marina21
19:00 23.10.2019.

E mij Čačiću da su vaše posloce i firme češljali DORH i policija ko zna gdje bi ste danas bili.

VL
CA
canon60
17:29 23.10.2019.

Šuti ubojico !!!

VL
Avatar comparator
comparator
10:30 24.10.2019.

Budete vi malo više mogli otimati od građana ako čete htjeti opstati na tržištu . Hoću reći da ste kao političari čekali zadnji čas s promjenama i mnogi su jedva dočekali da mogu otići iz Hrvatske koja se neprijateljski ponaša prema radnicima. U ostalom u Austriju su ljudi odlazili i prije i nalazili posla samo je to sad formalizirano. Čačića znam oduvjek kao bahatog sveznadara koji je gledao kako uz politiku ostati na vrhu ne odričući se upravo politike kako bi si oblikovao mogučnost poslovanja ali naravno na štetu upravo radne snage . Oduvijek su plaće tako mizerne i ne daju mogučnost stvaranja obitelji ,a to upravo HNS-u iz kojeg je otišao nije bilo važno jer im obitelj nije ni na kraj pameti . Pa što im je onda na pameti ako ne nekakve cjelina ?

VL
MC
Mca1111
18:05 23.10.2019.

Ovaj je pljackao jos dok se nije rodio

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.